Riešutus sukapokite.
Jogurtą išmaišykite su pienu, medumi ir vanile.
Į jogurtą suberti riešutus ir uogas.
Pasigaminus galima laikyti šaldytuve iki 24h. :)

Riešutų užkandėlė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | braškės (gali būti ir šaldytos) |
šiek tiek | mėlynės (gali būti ir šaldytos) |
40 gramų | migdolai |
1 stiklinė | jogurtas (neriebus) |
1 stiklinė | pienas (liesas) |
2 valgomieji šaukštai | medus |
2 lašai | vanilė (ekstraktas) |
40 gramų | graikiniai riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Sojos paštetas
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Kiaušinienė
-
Alinos čeburekai
-
Vytintos dešros
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Bandelės iš batono
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Krevetės
-
Gėlytės
-
Omletas su špinatais
-
Čeburėkai
-
Užkandėlė su šonine
-
Krekeriai su avokadų piure
Riešutų užkandėlė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Braškės, gali būti ir šaldytos
- Mėlynės, gali būti ir šaldytos
-
Migdolai,
40 gramų -
Jogurtas, neriebus,
1 stiklinė -
Pienas, liesas,
1 stiklinė -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Vanilė, ekstraktas,
2 lašai -
Graikiniai riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Riešutus sukapokite.
Jogurtą išmaišykite su pienu, medumi ir vanile.
Į jogurtą suberti riešutus ir uogas.
Pasigaminus galima laikyti šaldytuve iki 24h. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...