
Keptas kiaušinis sūrių patale
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | sūris (maskarponė) |
100 gramų | sūris (mėlynasis pelėsinis) |
20 gramų | sūris (kietasis) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
2.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
3.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Silkė su daržovėmis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Lavašo suktinukai
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Salotos ananase
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Švelnūs suktinukai
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Avokadai su krevetėmis
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
Keptas kiaušinis sūrių patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Sūris, mėlynasis pelėsinis,
100 gramų -
Sūris, kietasis,
20 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...