Keptas kiaušinis sūrių patale
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | druska |
| 50 gramų | sūris (maskarponė) |
| 100 gramų | sūris (mėlynasis pelėsinis) |
| 20 gramų | sūris (kietasis) |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
2.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
3.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos ananase
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Paprikų valtelės
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Daržovių užkandėlė
-
Helovyno užkandžiai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Paprastas burgeris
-
Krevetės patale
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Rūkyti lašiniai
-
Marinuota silkės filė
-
Užtepėlė su krabais
-
Aitri kepta šoninė
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Kepenų paštetas
-
Stebuklingas omletas
Keptas kiaušinis sūrių patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Sūris, mėlynasis pelėsinis,
100 gramų -
Sūris, kietasis,
20 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
