Keptas kiaušinis sūrių patale
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek druska
50 gramų sūris (maskarponė)
100 gramų sūris (mėlynasis pelėsinis)
20 gramų sūris (kietasis)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
2.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
3.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas kiaušinis sūrių patale

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.

  2. Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.

  3. Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų