
Keptas kiaušinis sūrių patale
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | sūris (maskarponė) |
100 gramų | sūris (mėlynasis pelėsinis) |
20 gramų | sūris (kietasis) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
2.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
3.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani užkandėlė
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Žuvis tešloje
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Įdaryti burokėliai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Šaltiena "Gerulis"
-
Olandiška silkė
-
Vištienos drebučiai
-
Aitri kepta šoninė
-
Užtepėlė
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Vegetariškos picutės
-
Kepenelių vyniotinis
-
Naminė pica
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Velykinis užkandis
-
Pikantiški migdolai
Keptas kiaušinis sūrių patale
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
-
Sūris, maskarponė,
50 gramų -
Sūris, mėlynasis pelėsinis,
100 gramų -
Sūris, kietasis,
20 gramų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius šiek tiek pakepti, bet ne per ilgai, kad labai nesukietėtų tryniai. Dar kepant, pabarstyti šiek tiek druska ir paskaninti maltais juodaisiais pipirais.
Mėlynąjį pelėsinį sūrį gerai susmulkinti ir sumaišyti su maskarponės sūriu.
Kiaušiniams šiek tiek apkepus ant jų uždėti gautą sūrio masę, pabarstyti kietuoju sūriu. Uždengti keptuvę dangčiu, kad sūriai išsilydytų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...