Pomidorai su želatina
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 3 kilogramai | pomidorai | |
| 10 vienetų | svogūnai | |
| Marinatui: | ||
| 2 litrai | vanduo | |
| 60 gramų | želatina | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| 4 valgomieji šaukštai | druska | |
| 2 valgomieji šaukštai | acto | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks.
2.
Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.
3.
Pomidorus ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Dedame į stiklainius sluoksniuodami.
4.
Tuomet supilame marinatą į stiklainius. Stiklainius sustatome į puodą.
5.
Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius ir kaitiname 10 - 15 minučių.
6.
Tuomet išimame stiklainius ir užsukame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Sūdyti pomidorai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Marinuoti pomidorai
-
Marinuoti burokeliai
-
Marinuotos voveraitės
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Sūdyti agurkai
-
Grybai svieste
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuoti pomidorai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
Pomidorai su želatina
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pomidorai,
3 kilogramai -
Svogūnai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
2 litrai -
Želatina,
60 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
4 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks.
Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.
Pomidorus ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Dedame į stiklainius sluoksniuodami.
Tuomet supilame marinatą į stiklainius. Stiklainius sustatome į puodą.
Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius ir kaitiname 10 - 15 minučių.
Tuomet išimame stiklainius ir užsukame.
Reklama:
Komentarai (2)
-
stase
2017-08-09 10:33
O kur prieskoniaiar odele reikia lupti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
