
Pomidorai su želatina
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 kilogramai | pomidorai | |
10 vienetų | svogūnai | |
Marinatui: | ||
2 litrai | vanduo | |
60 gramų | želatina | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
4 valgomieji šaukštai | druska | |
2 valgomieji šaukštai | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks.
2.
Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.
3.
Pomidorus ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Dedame į stiklainius sluoksniuodami.
4.
Tuomet supilame marinatą į stiklainius. Stiklainius sustatome į puodą.
5.
Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius ir kaitiname 10 - 15 minučių.
6.
Tuomet išimame stiklainius ir užsukame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Marinuotos voveraitės
-
Rūgštynės žiemai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Marinuota paprika su medumi
-
Svarainiai cukruje
-
Konservuoti aguročiai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Konservuotos rūgštynės
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Kiauliena drebučiuose
Pomidorai su želatina
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Pomidorai,
3 kilogramai -
Svogūnai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vanduo,
2 litrai -
Želatina,
60 gramų -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
4 valgomieji šaukštai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks.
Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.
Pomidorus ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Dedame į stiklainius sluoksniuodami.
Tuomet supilame marinatą į stiklainius. Stiklainius sustatome į puodą.
Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius ir kaitiname 10 - 15 minučių.
Tuomet išimame stiklainius ir užsukame.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Veronika
2023-08-21 11:55
Kokia turi būti temperatūra indelyje kaitinant pomidorus su želatina,neužvirintsuprantu bet kokios temp .negalima viršyti...
-
stase
2017-08-09 10:33
O kur prieskoniaiar odele reikia lupti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...