Pomidorai su želatina
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3 kilogramai pomidorai
10 vienetų svogūnai
Marinatui:
2 litrai vanduo
60 gramų želatina
4 valgomieji šaukštai cukrus
4 valgomieji šaukštai druska
2 valgomieji šaukštai acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks.
2.
Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.
3.
Pomidorus ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Dedame į stiklainius sluoksniuodami.
4.
Tuomet supilame marinatą į stiklainius. Stiklainius sustatome į puodą.
5.
Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius ir kaitiname 10 - 15 minučių.
6.
Tuomet išimame stiklainius ir užsukame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pomidorai su želatina

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Marinatui:
Gaminimo eiga:
  1. Želatiną užpilame vandeniu ir palaukiame, kol išbrinks.

  2. Tada sudedame druską, cukrų, įpilame acto ir kaitiname, bet neužviriname.

  3. Pomidorus ir svogūnus supjaustome riekelėmis. Dedame į stiklainius sluoksniuodami.

  4. Tuomet supilame marinatą į stiklainius. Stiklainius sustatome į puodą.

  5. Pripilame į puodą vandens, kad apsemtų stiklainius ir kaitiname 10 - 15 minučių.

  6. Tuomet išimame stiklainius ir užsukame.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai (1)


  • stase 2017-08-09 10:33

    O kur prieskoniaiar odele reikia lupti


Daugiau receptų