500 mililitrų | vanduo |
500 gramų | rūgštynės |
1 valgomasis šaukštas | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažanų salotos
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Paprikia su medum
- Marinuoti grybai žiemai
- Konservuoti žiediniai kopūstai
- Marinuoti grybai
- Kiauliena drebučiuose
- Pomidorų ir čili padažas
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Pomidorai savo sultyse
- Sūdyti pomidorai
- Marinuoti pomidorai su imbieru
- Pomidorai su želatina
- Konservuotos rūgštynės
- Sūdyti grybai
- Cukinijos žiemai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Svarainiai cukruje
- Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
Rūgštynės žiemai
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
500 mililitrų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių kotelius nupjaukite. Stambiai supjaustytus lapus sudėkite į stiklainius. Užpilkite virintu vandeniu su druska. Stebėkite, kad vanduo patektų visame stiklainyje, jei yra oro - pakratykite. Tuomet uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Komentarai (4)
-
Ramute
2019-06-07 16:54
O as nuplaunu, supjaustau, ypilu vandens, nereikia,kad apsemtu, nes vandens dar atsiranda nuo ruskyniu . dedu ant ugnies puoda, uzverda, kelias minutes ir sudedu y stiklainius. Pries dedant y puoda, dedu druskos, bet ne daug, kad nebutu surios. As dedu pagal savo skony.Uzdarau uzsukamais dangteliais ir geriausiai stovi.
-
as
2019-06-03 21:28
geriausias budas-saldymas!
-
Irina
2016-07-20 11:43
Aciu uz recepta