
Rūgštynės žiemai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | vanduo |
500 gramų | rūgštynės |
1 valgomasis šaukštas | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rūgštynių kotelius nupjaukite. Stambiai supjaustytus lapus sudėkite į stiklainius. Užpilkite virintu vandeniu su druska. Stebėkite, kad vanduo patektų visame stiklainyje, jei yra oro - pakratykite. Tuomet uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti pomidorai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuotos voveraitės
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Marinuoti agurkai
-
Kiauliena drebučiuose
-
Sūdyti agurkai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Konservuoti žirneliai
-
Marinuotos paprikos
-
Marinuoti agrastai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Grybai svieste
-
Pomidorai su želatina
-
Sūdytos žaliuokės
Rūgštynės žiemai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
500 mililitrų -
Rūgštynės,
500 gramų -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūgštynių kotelius nupjaukite. Stambiai supjaustytus lapus sudėkite į stiklainius. Užpilkite virintu vandeniu su druska. Stebėkite, kad vanduo patektų visame stiklainyje, jei yra oro - pakratykite. Tuomet uždėkite dangtelius (bet neužsukite). Stiklainius sustatykite į verdančio vandens puodą ir taip pakaitinkite 15 minučių. Tuomet užsukite dangtelius, apverskite, leiskite ataušti.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Ramute
2019-06-07 16:54
O as nuplaunu, supjaustau, ypilu vandens, nereikia,kad apsemtu, nes vandens dar atsiranda nuo ruskyniu . dedu ant ugnies puoda, uzverda, kelias minutes ir sudedu y stiklainius. Pries dedant y puoda, dedu druskos, bet ne daug, kad nebutu surios. As dedu pagal savo skony.Uzdarau uzsukamais dangteliais ir geriausiai stovi.
-
as
2019-06-03 21:28
geriausias budas-saldymas!
-
Irina
2016-07-20 11:43
Aciu uz recepta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...