
1 kilogramas | rūgštynės |
100 gramų | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Rauginti agurkai
-
Agurkų mišrainė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Konservuoti kopūstai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Baklažanų salotos
-
Konservuoti žirneliai
-
Marinuoti grybai žiemai
-
Paprikia su medum
-
Konservuoti baravykai
-
Marinuotos vyšnios
-
Marinuoti agurkai
-
Marinuoti pomidorai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Marinuoti agurkai
Sūdytos rūgštynės

- Paruošimo laikas:
-
Rūgštynės,
1 kilogramas -
Druska,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių lapelius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite, supilkite druską ir gerai išmaišykite. Rūgštynes su šaukštu kietai sugrūskite į švariai išplautus ir iškaitintus indelius, atsiradusią sunką užpilkite ant viršaus ir uždarykite iškaitintais dangteliais. Stiklainius su rūgštynėmis laikykite šaltai, 0 - 4 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (8)
-
kristina
2012-09-21 16:57
m kaip gera gaminti
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)