
1 kilogramas | rūgštynės |
100 gramų | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Konservuoti žirneliai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Sveikas lečo be acto
-
Konservuotos rūgštynės
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Baklažanų salotos
-
Sūdytos rūgštynės
-
Marinuoti agrastai
-
Marinuoti agurkai
-
Svarainiai cukruje
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Sūdytos žaliuokės
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Konservuoti burokėliai
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Marinuoti grybai
-
Marinuoti agurkai
Sūdytos rūgštynės

- Paruošimo laikas:
-
Rūgštynės,
1 kilogramas -
Druska,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynių lapelius nuplaukite ir nusausinkite, supjaustykite, supilkite druską ir gerai išmaišykite. Rūgštynes su šaukštu kietai sugrūskite į švariai išplautus ir iškaitintus indelius, atsiradusią sunką užpilkite ant viršaus ir uždarykite iškaitintais dangteliais. Stiklainius su rūgštynėmis laikykite šaltai, 0 - 4 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (8)
-
kristina
2012-09-21 16:57
m kaip gera gaminti
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)
-
Awytė
2009-03-01 10:23
:bloga: :super: :super: %-) %-) %-) %-) %-) %-) man šis receptas labai patinka bet čia parodytas ne toks koks reikia,todėl man ir nepatinka ačiū už dėmesi :-D :bloga: :-p ;-) :-( :-) ;-)