
Sūdyti pomidorai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | pomidorai |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
50 gramų | krienai (šaknis) |
šiek tiek | pelerūnas (kietis) |
50 gramų | petražolės |
4 litrai | vanduo |
250 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Atrinkite nedidelius, dar neprinokusius, žalius pomidorus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sudėkite į emaliuotą ar platmasinį indą sluoksniuodami su išvardintais prieskoniais. Užpilkite sūriu vandeniu, paslėkite, kad apsemtų ir po 2 ir daugiau savaičių pradėkite vartoti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuoti agurkai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Konservuoti baravykai
-
Konservuoti aguročiai
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
-
Konservuoti burokėliai
-
Grybai svieste
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Rauginti agurkai
-
Pomidorai su želatina
-
Kiauliena drebučiuose
Sūdyti pomidorai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
2 kilogramai -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Krienai, šaknis,
50 gramų - Pelerūnas (kietis)
-
Petražolės,
50 gramų -
Vanduo,
4 litrai -
Druska,
250 gramų
Gaminimo eiga:
Atrinkite nedidelius, dar neprinokusius, žalius pomidorus, juos nuplaukite ir nuvalykite, sudėkite į emaliuotą ar platmasinį indą sluoksniuodami su išvardintais prieskoniais. Užpilkite sūriu vandeniu, paslėkite, kad apsemtų ir po 2 ir daugiau savaičių pradėkite vartoti.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...