Morkos ir burokus išvirti, supjaustyti ar sutarkuoti kaip patinka. Svogūnus smulkiai supjaustyti pakepti aliejuje.
Obuoliai sutarkuojami. Įpilame vandens ir patroškiname..po to dėti i sterilizuotus stiklainius.
Laikyti vėsioje vietoje (pvz. rūsyje).
Burokėlių konservai su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 kilogramai | burokėliai |
2 kilogramai | morkos |
3 kilogramai | obuoliai (antaniniai) |
2 kilogramai | svogūnai |
0.5 litro | aliejaus |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių konservai su obuoliais
- Marinuoti pomidorai
- Rauginti agurkai
- Grybai svieste
- Marinuoti agurkai
- Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
- Marinuotos paprikos
- Cukinijų- ananasų konservai
- Konservuoti pomidorai
- Vasara stiklainyje
- Kiauliena drebučiuose
- Konservuoti grybai
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Aštrūs rauginti agurkai
- Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
- Konservuotas kiaulienos troškinys
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Rauginti agurkėliai
- Baklažanų salotos
- Aštrios krevetės grilyje
Burokėlių konservai su obuoliais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
4 kilogramai -
Morkos,
2 kilogramai -
Obuoliai, antaniniai,
3 kilogramai -
Svogūnai,
2 kilogramai -
Aliejus,
0.5 litro - Kmynai
- Juodieji pipirai
- Lauro lapai, lapai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkos ir burokus išvirti, supjaustyti ar sutarkuoti kaip patinka. Svogūnus smulkiai supjaustyti pakepti aliejuje.
Obuoliai sutarkuojami. Įpilame vandens ir patroškiname..po to dėti i sterilizuotus stiklainius.
Laikyti vėsioje vietoje (pvz. rūsyje).
Reklama:
Komentarai (7)
-
Erika
2017-10-02 11:00
Kiek pipiru, druskos, lauro lapu ir vandens?
-
lija
2014-10-02 18:50
druskos kiek?.
-
ruta
2013-09-22 18:04
kiek vandens ir druskos
-
Asta
2013-08-20 21:01
kiek ant tokio kiekio vandens ir druskos?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...