400 gramų | makaronai |
200 gramų | vyšninių pomidorų |
100 gramų | gražgarstės |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | graikiniai riešutai |
30 gramų | parmezano sūris |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų saulytė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Porai su ryžiais
- Pasta su grill baklažanais
- Ryžių pudingas
- Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
- Ryžių rizotas
- Ryžių kepsneliai
- Silkės apkepas su ryžiais
- Lazanija su baziliku
- Makaronai su moliūgu
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Įdaryti makaronai
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Olandiškas ryžių apkepas
- Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Plovas
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
400 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
200 gramų -
Gražgarstės,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Parmezano sūris,
30 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.