Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
AUTORIUS:
pastaZARA,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų makaronai
200 gramų vyšninių pomidorų
100 gramų gražgarstės
100 mililitrų alyvuogių aliejaus
30 gramų graikiniai riešutai
30 gramų parmezano sūris
1 skiltelė česnakas
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.
2.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.
3.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
4.
Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.

  2. Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.

  3. Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.

  4. Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.

Receptą atsiuntė pastaZARA
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų