
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | makaronai |
200 gramų | vyšninių pomidorų |
100 gramų | gražgarstės |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | graikiniai riešutai |
30 gramų | parmezano sūris |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.
2.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.
3.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
4.
Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Ryžių pudingas
-
Kriauklės su įdaru
-
Ryžių kepsneliai
-
Netikra lazanija
-
Lazanija su baziliku
-
Makaronai su faršu
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Pasta su grill baklažanais
-
Pomidorų ir makaronų apkepas
-
Makaronų ir obuolių apkepas
-
Makaronai su faršu
-
Lazanija su vištiena
-
Vištiena su ryžiais
-
Makaronai su vištiena
-
Risotto
-
Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Spageti su krevetėmis
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
400 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
200 gramų -
Gražgarstės,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Parmezano sūris,
30 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...