Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
AUTORIUS:
pastaZARA,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų makaronai ((kaspinėliai))
200 gramų konservuotų pomidorų (smulkinti)
80 gramų rausvieji svogūnai
10 mililitrų balzaminis actas
8 gramai laiškiniai česnakai
4 vienetai bazilikas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išvirkite makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atkreipkite dėmesį į virimo laiką, nurodytą ant pakuotės, rekomenduojame makaronus virti minute trumpiau negu nurodyta.
2.
Keptuvėje apkepinkite svogūnus, dėkite konservuotus pomidorus ir smulkintus laiškinius česnakus. Jei norite, galite naudoti ne konservuotus, o šviežius pomidorus.
3.
Išvirusius makaronus nusausinkite ir suberkite į keptuvę su padažu.
4.
Pabarstykite druska bei pipirais ir keletu lašų balzaminio acto.
5.
Jei mėgstate, papuoškite baziliko lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirkite makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atkreipkite dėmesį į virimo laiką, nurodytą ant pakuotės, rekomenduojame makaronus virti minute trumpiau negu nurodyta.

  2. Keptuvėje apkepinkite svogūnus, dėkite konservuotus pomidorus ir smulkintus laiškinius česnakus. Jei norite, galite naudoti ne konservuotus, o šviežius pomidorus.

  3. Išvirusius makaronus nusausinkite ir suberkite į keptuvę su padažu.

  4. Pabarstykite druska bei pipirais ir keletu lašų balzaminio acto.

  5. Jei mėgstate, papuoškite baziliko lapeliais.

Receptą atsiuntė pastaZARA
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų