400 gramų | makaronai ((kaspinėliai)) |
200 gramų | konservuotų pomidorų (smulkinti) |
80 gramų | rausvieji svogūnai |
10 mililitrų | balzaminis actas |
8 gramai | laiškiniai česnakai |
4 vienetai | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Risotto
- Spagetti makaronai su mėsos padažu
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Vištienos troškinys
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Makaronų apkepas su kalakutiena
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Makaronų apkepas
- Porai su ryžiais
- Plovas
- Plovas su brokoliais
- Vištiena su ryžiais
- Jautienos čili su makaronais
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Makaronai su česnakiniu padažu
- Uzbekiškas plovas
- Vištiena su ryžiais
- Makaronai su faršu
- Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai, (kaspinėliai),
400 gramų -
Konservuoti pomidorai, smulkinti,
200 gramų -
Rausvieji svogūnai,
80 gramų -
Balzaminis actas,
10 mililitrų -
Laiškiniai česnakai,
8 gramai -
Bazilikas,
4 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvirkite makaronus gausiai pasūdytame vandenyje. Atkreipkite dėmesį į virimo laiką, nurodytą ant pakuotės, rekomenduojame makaronus virti minute trumpiau negu nurodyta.
Keptuvėje apkepinkite svogūnus, dėkite konservuotus pomidorus ir smulkintus laiškinius česnakus. Jei norite, galite naudoti ne konservuotus, o šviežius pomidorus.
Išvirusius makaronus nusausinkite ir suberkite į keptuvę su padažu.
Pabarstykite druska bei pipirais ir keletu lašų balzaminio acto.
Jei mėgstate, papuoškite baziliko lapeliais.
Komentarai