
Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Kinietiška grybų sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Svogūnų sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Šamų sriuba
-
Bananų sulčių sriuba
-
Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Ukrainietiški šaltibarščiai "Okroshka"
-
Krevečių sriuba
-
Agurklės sriuba
-
Maltos mėsos ir porų sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
-
Makaronų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Vyšnių ledinė sriuba
-
Pupelių sriuba
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...