
Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Silkinė (nors beveik šilkinė) šaltsriubė
-
Rūgštynių sriuba
-
Bulgariška sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Vištienos sriuba su grybais ir kopūstais
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Burnočių sriuba
-
Sriuba su kukuliais
-
Skani burokėlių sriuba
-
Skanioji lašišos sriuba
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Voveraičių sriuba
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Labai skani braškių sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Svogūnų sriuba
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...