
Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lapienė su mėsa
-
Soti ir greita sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Obuolių sriuba su grietinėle
-
Daržovių sriuba su mėsos kukuliais
-
Charčio sriuba
-
Raugintų kopūstų sriubytė
-
Lapienė
-
Skanioji lašišos sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Vištienos sultinys
-
Įmantri vištienos sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Apelsinų sriuba
-
Sriuba "Charčio"
-
Burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Žalumynų šaltibarščiai
-
Žuvies sriuba su kuskusu „sicilietišku stiliumi“
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...