
Pieniška migdolų sriuba
INGREDIENTAI:
200 gramų | migdolai (kartieji) |
10 gramų | migdolai (kartieji) |
20 gramų | sviestas |
120 gramų | ryžiai |
1.5 litro | pienas |
70 gramų | cukrus |
60 gramų | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasta pievagrybių sriuba
-
Sriuba "Fazenda"
-
Lašišos sriuba
-
Charčio sriuba
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Koldūnų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
-
Špinatų sriuba su sūriu
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
Pieniška migdolų sriuba
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Migdolai, kartieji,
200 gramų -
Migdolai, kartieji,
10 gramų -
Sviestas,
20 gramų -
Ryžiai,
120 gramų -
Pienas,
1.5 litro -
Cukrus,
70 gramų -
Razinos,
60 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti, sumalti arba sugrūsti. Razinas perrinkti ir nuplauti. Pieną užvirinti su sviestu ir cukrumi, užpilti juo migdolus, razinas ir biriai išvirtus ryžius.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...