Pica "Romėniškai"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kvietiniai miltai (arba picos padas jau pagamintas) |
| 50 gramų | saliamis |
| 50 gramų | pievagrybiai |
| 50 gramų | jautiena (arba kiauliena, kumpis) |
| 50 gramų | sūris (čedero) |
| 50 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Super kiaušinienė
-
Grybų apkepas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Omletas su paprika
-
Alkanųjų pica
-
Omletas "Kitaip"
-
Keistas apkepas
-
Lašišos apkepas
-
Krevečių užkepėlė
-
Pica „Greitukas“
-
Teisininko pica
-
Grikių apkepas
-
Desertinis manų apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Grybų apkepas su duona
-
Varškės ir manų apkepas
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Pyragas „La Sūrio“
Pica "Romėniškai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, arba picos padas jau pagamintas,
1 vienetas -
Saliamis,
50 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Jautiena, arba kiauliena, kumpis,
50 gramų -
Sūris, čedero,
50 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
