
Pica "Romėniškai"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kvietiniai miltai (arba picos padas jau pagamintas) |
50 gramų | saliamis |
50 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | jautiena (arba kiauliena, kumpis) |
50 gramų | sūris (čedero) |
50 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Olandiškas ryžių apkepas
-
Sočiausioji pica
-
Grybų apkepas
-
Kiaušinių apkepėlė
-
Turkiška pica
-
Suflė su žirneliais
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Varškės apkepas su bananais
-
Prancūziškas pyragas
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Žuvies pyragas
-
Teisininko pica
-
Tikroji pica (kitokia nei picerijoje)
-
Pica Margarita
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Pievagrybių apkepas
-
Olandiškas omletas
Pica "Romėniškai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, arba picos padas jau pagamintas,
1 vienetas -
Saliamis,
50 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Jautiena, arba kiauliena, kumpis,
50 gramų -
Sūris, čedero,
50 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...