Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vafliai su karamele
- Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
- Vaniliniai morengai
- Dieviškas obuolių pyragas
- Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
- Arbūzų šerbetas
- Želė želėje
- Vyno želės ir grietinėlės desertas
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Spalvotas želė tortas
- Vynuogės šokolade
- Šokoladiniai triufeliai su vafliais
- Desertas su persikais
- Šokoladiniai bananai
- Paprasti naminiai ledai
- Bananų salotos su abrikosais
- Riešutinis vaflių tortas
- Kepti obuoliai su įdaru
- Sūrio pyragas
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...