Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių vėrinukai
-
Šokoladinis tortas
-
Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
-
Obuolių sulčių sriuba
-
Kukurūzų torčiukas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Desertine varškė
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Vaflių tortas
-
Irisiniai saldainiai
-
Desertas "Snieguolė"
-
Šokoladiniai saldainiai
-
Pascha
-
Vaisių salotos
-
Kokosiniai saldainiai ant pagaliuko
-
Virtų kriaušių desertas
-
Arbūzų želė
-
Šokoladinė suflė
-
Šokoladinis desertas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...