Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 90 gramų | želės cukrus „multi“ |
| 300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė desertas su uogiene
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Vaisių salotos
-
Tiramisu su plikytais sausainiais
-
Bananas želės spąstuose
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Vaisiniai ežiukai
-
Bakalieno Tinginys
-
Citrinų pudingas
-
Grietinėlės ledai
-
Nuga
-
Morengai
-
Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
-
Baltijos pyragėliai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
