Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„McFlurry“ desertas
-
Gervuogių ir miško uogų ledai
-
Super greitas ir skanus pudingas
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Keptas Tinginys
-
Kriaušių desertai
-
Ledai vafliuose
-
Rageliai su kremu ir šilauogemis
-
Jogurto desertas
-
Kaimiški ledai
-
Pudingas
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Margas varškės desertas
-
Bananiniai saldainiai
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Vaisinė želė
-
Skanėstas su saulėgrąžomis
-
Kepti obuoliai
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...