Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Gardūs braškiniai ledai
-
Popsiukai šokolade
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Morengai
-
Vaisių vėrinukai
-
Spanguolių putėsiai
-
Arbūzų želė
-
Obuolių šerbetas
-
Spurgos su vyšniomis
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Vasariškas desertas
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Duonos putėsiai
-
Šafranais pagardintos baltojo šokolado bandelės
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Varškės spurgos
-
Ledų tortas
-
Želė su varške
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...