Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Super greitas ir skanus pudingas
-
Sūrio desertas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Sūrio pyragėliai
-
Migdolinė tarta
-
Kriaušės tešloje
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Kokteilis su datulėmis
-
Sūrio tortas
-
Vasariški pusryčiai
-
Šokoladinis skanėstas su riešutais
-
Tinginių tinginys
-
Varškės skanėstas
-
Šokoladiniai triufeliai su vafliais
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Grietinėlės pyragas
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...