Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Indiškas morkų skanėstas - Gajar Ki Burfi
-
Kokteilis su datulėmis
-
Karštas baltasis vynas
-
Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
-
Trešnės marškinėliuose
-
Irisiniai saldainiai
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Desertinė varškė
-
Keptas Tinginys
-
Riešutų kamuoliukai
-
Šokoladinis kremas, glaistytas mėtine morengų mase
-
Kriaušės tešloje
-
Uogų jogurtas
-
Varškės sūris su žele
-
Obuoliai šokolade
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Keptas bananas
-
Braškių ledai
-
Šveicariškas pyragas su uogiene ir maskarponės kremu
-
Šviežūs uogų ledai
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...