Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!

Panna Cotta
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
90 gramų | želės cukrus „multi“ |
300 mililitrų | pienas (arba grietinėlė) |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinos drebučiai
-
Nekeptas varškės tortas
-
Saldainukai "Brigadeiros"
-
Vaisių ir uogų sriuba "Vasarėlė"
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Desertinė varškė
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Spurgos su vyšniomis
-
Želė su trešnemis ir persikais
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Braškinis tiramisu
-
Nuga
-
Imbieriniai biscotti
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
-
Želė desertas "Afrika"
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Braškių desertas
-
Mėlynių ledai
Panna Cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želės cukrus „Multi“,
90 gramų -
Pienas, arba grietinėlė,
300 mililitrų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želės cukrų sumaišyti su grietinėle arba pienu, pagardinti vanile, užvirti ir pavirti 0,5 min. Supilstyti į indelius ir palikti sustingti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...