Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.

Apelsinų želė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė (apelsinų) |
300 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
1 vienetas | bananai (supjaustytas) |
0.5 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Gaivus varškės desertas
-
Melionų desertas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Mascarpone pyragaičiai
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Įdaryti persikai
-
Degtinės ledai
-
Varškės skanėstas
-
Citrinų šerbetas
-
Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
-
Vasariškas tortas
-
Citrininiai putėsiai
-
Ledai su braškėmis
-
Persikų desertas
-
Bananų skanėstas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Pieniniai ledai
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
Apelsinų želė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Grietinė,
300 mililitrų -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Bananai, supjaustytas,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...