Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.

Apelsinų želė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė (apelsinų) |
300 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
1 vienetas | bananai (supjaustytas) |
0.5 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių putėsiai
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Desertas "Vojei"
-
Tinginių tinginys
-
Šokoladiniai ledai
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Braškumėlis
-
Uogų desertas
-
Tortas "Greitukas"
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Šokoladinis tortas
-
Desertinė varškė
-
Avokadų ir citrinų desertas
-
Desertinė varškytė
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Įdaryti persikai
-
Abrikosų šerbetas
-
Maskarponės sūrio ir braškių desertas
-
Apelsinų želė
Apelsinų želė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Grietinė,
300 mililitrų -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Bananai, supjaustytas,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...