Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.

Apelsinų želė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė (apelsinų) |
300 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
1 vienetas | bananai (supjaustytas) |
0.5 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Vaisių vėrinukai
-
Braškinis tiramisu
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Uogienės putėsiai
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Bananų šerbetas
-
Šokoladiniai bananai
-
Vasariškas tortas
-
Arbūzų šerbetas
-
Ledai su braškėmis
-
Mini kreminio sūrio pyragėliai
-
Čigonų plokštainis
-
Vaisiniai ežiukai
-
Šokoladinis desertas
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Šokoladiniai ledai
-
Želiniai kiaušinukai
-
Varškės skanėstas
Apelsinų želė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Grietinė,
300 mililitrų -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Bananai, supjaustytas,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės
Gaminimo eiga:
Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...