Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Apelsinų želė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 pakelis | želė (apelsinų) |
300 mililitrų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos rūgštis |
1 vienetas | bananai (supjaustytas) |
0.5 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
- Vaisių desertas
- Abrikosų laiveliai
- Naminiai ledai
- Naminiai ledai
- Vaisių salotos
- Skanėstas "Vitaminai"
- Varškės sufle su vaisiais
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Vyšnių želė
- Persikų desertas
- Desertinė varškytė
- Jogurto, mango ir spanguolių desertas
- Želė su varške
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Pascha
- Vasariški pusryčiai
- Sausainių tortas
- Paprastasis pudingas
Apelsinų želė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, apelsinų,
1 pakelis -
Grietinė,
300 mililitrų -
Citrinos rūgštis,
1 arbatinis šaukštelis -
Bananai, supjaustytas,
1 vienetas -
Cukrus,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiame želę, sudedame bananus. Kai sustings želė, išplakame grietinę su cukrumi ir citrinos rugštele ir patiekiame su žele.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...