
Omletas su persikais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | persikai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
2.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
3.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
4.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Įdaryti dideli pievagrybiai
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kepta višta su bulvėm
-
Keptas upėtakis
-
Šernienos kepsnys
-
Vištiena su ryžiais
-
Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
-
Varškėtukai
-
Vegetariški balandėliai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Kepsnys su makaronais
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kalakukas ant iešmelių
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Kepsnys garstyčių padaže
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Keptas upėtakis
-
Mėsos kukuliukai
Omletas su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Persikai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Profesionalas
2014-09-27 13:30
Fu kaip neskanu CIA net visai ne pusryciai:(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...