Omletas su persikais
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai kiaušiniai
2 vienetai persikai
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas sviestas
2 valgomieji šaukštai miltai
200 gramų sūris (fermentinis)
1 stiklinė pienas
šiek tiek petražolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
2.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
3.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
4.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Omletas su persikais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.

  2. Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.

  3. Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.

  4. Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (2)


  • Profesionalas 2014-09-27 13:30

    Fu kaip neskanu CIA net visai ne pusryciai:(


Daugiau receptų