
Omletas su persikais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | persikai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 stiklinė | pienas |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
2.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
3.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
4.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kepsneliai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Strėvos suktinis
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Kukurūzų apkepas
-
Kaimiškas pjausnys
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Triušis raudonojo vyno marinate
-
Bulvių kotletai
-
Farširuota lydeka
-
Bulvių košė su vištiena
-
Kepti patisonai
-
Žuvis pagal Ingą
-
Bulviniai vėdarai
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Kebabas ant iešmo
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Sluoksniuotas apkepas
Omletas su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Persikai,
2 vienetai - Druska
-
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Pienas,
1 stiklinė - Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš kiaušinių, miltų, pieno, druskos išplakame omletą.
Persikus nulupame, supjaustome gabalėliais.
Omletą supilame į keptuvę su sviestu ir kepame, laukiame, kol viena pusė gražiai apskrus. Kai omletas apskrunda jį apverčiame ir uždedame supjaustytus persikus bei uždedame sutarkuotą fermentinį sūrį. Uždengiame keptuvę dangčiu ir laukiame, kol sūris išsilydys.
Patiekiame su susmulkintomis petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Profesionalas
2014-09-27 13:30
Fu kaip neskanu CIA net visai ne pusryciai:(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...