Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
0.5 stiklinės augalinio aliejaus
0.5 stiklinės vanduo
2 stiklinės miltai
šiek tiek druska
Įdarui:
2 stiklinės kopūstai (rauginti)
1 vienetas kiaušiniai (trynys)
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.
2.
Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.
3.
Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Moldovos pyragaičiai su kopūstais VERZERE

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 14
Ingredientai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Vandenį sumaišykite su aliejumi ir druska ir palaipsniui pridėkite miltų, išminkykite tešlą. Tada uždenkite tešlą su rankšluosčiu ir leiskite jai pailsėti 20-25 minučių.

  2. Svogūnus smulkiai sukapokite ir apkepkite porą minučių. Raugintus kopūstus išspauskite ir pridėkite prie svogūnų, kepkite, kol lengvai paruduos.

  3. Tešlą padalinkite į 14-15 vienetų.
    Plonai iškočiokite tešlą į stačiakampį. Dėkite įdaro į kraštą, suvyniokite tešlos kraštus ir susukite. Dėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi. Viršų aptepkite išplaktu tryniu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (2)


  • seimininklė 2015-09-23 18:37

    Kazin ar skanus,bet lb sexualus:))))


Daugiau receptų