Saldieji keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | cukrus |
| 125 gramai | sviestas |
| 0.5 stiklinės | razinos |
| 1 arbatinis šaukštelis | romas |
| 1 stiklinė | kvietiniai miltai |
| 100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į sviestą pilti cukrų ir kiaušinio trynius. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Pilti persijotus miltus ir galiausiai į tešlą įmaišyti gerai išplaktus kiaušinio baltymus. Tešla neturi būti kieta. Dedam į keksiukų formelę maždaug po 1,5 šaukšto tešlos ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Aguoninės formelės
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Sluoksniuotos tešlos rageliai
-
Tobulosios mielinės spurgos
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Margi keksiukai
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Keksiukai su kakava
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
-
Plikyti pyragaičiai
-
Velykiniai lizdeliai
-
Papajaus pyragėliai
-
Aliejuje virti pyragėliai su įdaru
-
Morenginiai pyragėliai su kremu
-
Kriziniai keksiukai
-
Kakavinis pyragas su šokoladiniu glaistu
Saldieji keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
125 gramai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Romas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sviestą pilti cukrų ir kiaušinio trynius. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Pilti persijotus miltus ir galiausiai į tešlą įmaišyti gerai išplaktus kiaušinio baltymus. Tešla neturi būti kieta. Dedam į keksiukų formelę maždaug po 1,5 šaukšto tešlos ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
