
Saldieji keksiukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | cukrus |
125 gramai | sviestas |
0.5 stiklinės | razinos |
1 arbatinis šaukštelis | romas |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
100 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į sviestą pilti cukrų ir kiaušinio trynius. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Pilti persijotus miltus ir galiausiai į tešlą įmaišyti gerai išplaktus kiaušinio baltymus. Tešla neturi būti kieta. Dedam į keksiukų formelę maždaug po 1,5 šaukšto tešlos ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos ir sūrio pyragėliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Cukinijų keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Prancūziški eklerai su sviesto kremu
-
Paprastas obuolių pyragas
-
Juodojo šokolado keksiukai su šokoladiniu įdaru ir šokoladinėmis kepurėlėmis
-
Keksiukai
-
Keksiukai su kakava
-
Sūrio pyragėliai
-
Desertas "Skanumėlis"
-
Greiti pyragėliai - maišeliai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Riešutinis pyragas
-
Šokoladainis
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
-
Žaliosios arbatos keksiukai
-
Meduoliukai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
Saldieji keksiukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
125 gramai -
Razinos,
0.5 stiklinės -
Romas,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Vanduo,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į sviestą pilti cukrų ir kiaušinio trynius. Viską išmaišyti. Tada dėti stiklinę razinų išmirkytų rome arba romo esensijos ir vandens tirpale. Pilti persijotus miltus ir galiausiai į tešlą įmaišyti gerai išplaktus kiaušinio baltymus. Tešla neturi būti kieta. Dedam į keksiukų formelę maždaug po 1,5 šaukšto tešlos ir kepam apie 30 minučių, kol gražiai paruduos. Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...