Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.

Liežuviai drebučiuose
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaulės liežuvis |
1 kilogramas | veršiena (kojos) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Šaltiena
-
Nesaldūs keksiukai
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Fokačija su pagardais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Svogūnai prie alaus
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Pikantiški krepšeliai
-
Velykiniai viščiukai
-
Sūrių užkandelė
-
SPELTOS pica
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Įdaryti pomidorai
-
Traškus migdolų užkandis
-
Keptas varškės sūris
-
Švilpikai
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
Liežuviai drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės liežuvis,
2 vienetai -
Veršiena, kojos,
1 kilogramas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...