Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Liežuviai drebučiuose
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaulės liežuvis |
| 1 kilogramas | veršiena (kojos) |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Pica
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Krevetės šoninės patale
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Vaisių buketas
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Omletas su sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kibinai
-
Tartaletės su lašiša ir ikrais
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Kiaušinienė su batonu
-
Mumijos
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
Liežuviai drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulės liežuvis,
2 vienetai -
Veršiena, kojos,
1 kilogramas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
