Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.

Liežuviai drebučiuose
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaulės liežuvis |
1 kilogramas | veršiena (kojos) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Žiemos skanumynas
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Vištos spurgos
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Karališkos krevetės
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytas agurotis
-
Užkanda "Lelijos"
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Silkės užkandelė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkė pataluose
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kepti svogūno žiedai
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kumpio suktinukai
Liežuviai drebučiuose
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulės liežuvis,
2 vienetai -
Veršiena, kojos,
1 kilogramas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papuošimui dar reiks: 2 kietai virti kiaušiniai, žaliųjų konservuotų žirnelių, petražolių, citrina.
Iš veršio kojų išverdami drebučiai su prieskoniais. Atskirai išverdami liežuviai pasūdytame vandenyje. Išėmus iš skysčio, jie perpilami šaltu vandeniu ir, nulupus odą, supjaustomi.
Į gilesnį pusdubenį pilamas plonas sluoksnis drebučių. Jiems sustingus, gražiai išdėliojami liežuvio griežinėliai, supjaustytas kietai virtas kiaušinis, žalieji žirneliai ir citrinos griežinėliai. Viršus užpilamas likusiais drebučiais. Paduodant, liežuviai išverčiami į plokščią lėkštę ir papuošiami žalumynų šakele. Galima paduoti tame pačiame inde, neišvertus į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...