
Traškios sūrio lazdelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
100 gramų | sūris | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
2 saujos | džiūvėsėliai | |
2 valgomieji šaukštai | miltai | |
Kepimui: | ||
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Sūrį sutarkuoti, įberti miltus ir įmušti kiaušinį. Išmaišyti.
2.
Formuoti norimo ilgio lazdeles ir apvolioti džiūvėsėliuose.
3.
Kepti karštame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
4.
Riebalų perteklių pašalinti popieriniu rankšluosčiu. Patiekti su norimu padažu. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Pievagrybių garnyras
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Mumijos
-
Sveiko hamburgerio gaminimas
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Greitas užkandis
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Keptas sūris
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Keptas lietuviškas sūris
-
Greiti vištienos kąsneliai
Traškios sūrio lazdelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sūris,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 saujos -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Aliona
Gaminimo eiga:
Sūrį sutarkuoti, įberti miltus ir įmušti kiaušinį. Išmaišyti.
Formuoti norimo ilgio lazdeles ir apvolioti džiūvėsėliuose.
Kepti karštame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Riebalų perteklių pašalinti popieriniu rankšluosčiu. Patiekti su norimu padažu. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ausra
2016-10-10 10:43
kepiau tokius, tikrai verti demesio ;}
-
Milda
2016-10-10 08:27
Skanus užkandis ir lengvai pagaminamas :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...