
Sočioji užkandėlė su silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | bulvių ( didelės) |
1 vienetas | obuoliai (smulkiai tarkuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
2 vienetai | silkė (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
2.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
3.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Sūrio lazdelės
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Velykinės morkytės
-
Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
-
Lašišos rafaelo
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Šokoladinės braškės
-
Pikantiški krepšeliai
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Olgos šventinė silkutė
Sočioji užkandėlė su silke
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Obuoliai, smulkiai tarkuoti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Silkė, filė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...