
Sočioji užkandėlė su silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | bulvių ( didelės) |
1 vienetas | obuoliai (smulkiai tarkuoti) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
1 vienetas | burokėliai (virti) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
2 vienetai | silkė (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
2.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
3.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Grybų užtepelė
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Šaltiena su vištiena
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Maltinukai drebučiuose
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Duonos "suši"
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Bandelės iš batono
-
Velykinės morkytės
Sočioji užkandėlė su silke
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Obuoliai, smulkiai tarkuoti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Silkė, filė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...