Sočioji užkandėlė su silke
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | bulvių ( didelės) |
| 1 vienetas | obuoliai (smulkiai tarkuoti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 1 vienetas | burokėliai (virti) |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
| 2 vienetai | silkė (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
2.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
3.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadai su krevetėmis
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Mėsos duona
-
Užtepėlė su tunu
-
Įdarytas pomidoras
-
Įdaryti avokadai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Sūrio rutuliukai
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Šaltiena
-
Silkė su morkomis
-
Lašišos bokšteliai
-
Kamuoliukai su slyvomis
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Avokadas su varške
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Valentino sumuštinukai
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
Sočioji užkandėlė su silke
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Bulvės, didelės,
2 vienetai -
Obuoliai, smulkiai tarkuoti,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Burokėliai, virti,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Silkė, filė,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, ataušinti ir nulupti. Supjaustyti neplonais griežinėliais, patepti plonu majonezo sluoksniu ir sudėti į didelę lėkštę.
Silkės filę supjaustyti plonais gabaliukais ir sudėti ant bulvių. Tada ant kiekvieno bulvės griežinėlio su silke dėti po kiaušinio griežinėlį.
Burokėlius sutarkuoti, sudėti smulkiai pjaustytą obuolį, dėti garstyčių, majonezo ir viską išmaišyti. Masę dėti ant bulvių griežinėlių, o viršų pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais. Viską papuošti krapų šakelėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
