Krevetes apšlakstome citrinų sultimis, apibarstome prieskoniais, druska, pipirais ir 20 min. pamarinuojame.
Česnakus nulupame, supjaustome griežinėliais ir apkepiname svieste. Į keptuvę įmetame rozmarino šakelę, per pusę perpjaustus pomidorus ir kelias minutes pakepiname.
Tuomet į keptuvę sudedame krevetes, sojų padažą ir dar truputį pakepame.
Patiekiame su virtais ryžiais. Skanaus!
Krevetės su pomidorais
INGREDIENTAI:
| 450 gramų | krevetės be kevalo (virtos) |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| šiek tiek | rozmarinas |
| 1 sauja | pomidorai |
| 3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Maltinukai drebučiuose
-
Įdaryti agurkėliai
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Faršo vyniotinis
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Čeburėkai
-
Velykų belaukiant
-
Olivijos omletas
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Užtepėlė su krabais
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Karališki pusryčiai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Vorų užkandėlė
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Vasariškas omletas
-
Bandelės su kumpio įdaru
Krevetės su pomidorais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Krevetės be kevalo, virtos,
450 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai - Rozmarinas
-
Pomidorai,
1 sauja -
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
- Druska
- Baltieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Krevetes apšlakstome citrinų sultimis, apibarstome prieskoniais, druska, pipirais ir 20 min. pamarinuojame.
Česnakus nulupame, supjaustome griežinėliais ir apkepiname svieste. Į keptuvę įmetame rozmarino šakelę, per pusę perpjaustus pomidorus ir kelias minutes pakepiname.
Tuomet į keptuvę sudedame krevetes, sojų padažą ir dar truputį pakepame.
Patiekiame su virtais ryžiais. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
