Kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
        | 800 gramų | kopūstai | 
| 100 gramų | kvietiniai miltai | 
| 100 gramų | taukai (kiaulių) | 
| 1 vienetas | kiaušiniai | 
| 0.5 stiklinės | pienas | 
| šiek tiek | druska | 
| šiek tiek | cukrus | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
             - 
                
                                        
                                    
                Fokačija su pagardais
             - 
                
                                        
                                    
                Liežuvio užkandėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Krabų mėsos „Rafaelo“
             - 
                
                                        
                                    
                Vyšninių pomidorų užkandėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Pikantiški krepšeliai su ikrais
             - 
                
                                        
                                    
                Šventiniai žaliukai
             - 
                
                                        
                                    
                Silkės užkandėlė
             - 
                
                                        
                                    
                Pica su pomidorais ir dešra
             - 
                
                                        
                                    
                Įdaryti svogūnai itališkai
             - 
                
                                        
                                    
                Kepenelių vyniotinis
             - 
                
                                        
                                    
                Karališkos krevetės
             - 
                
                                        
                                    
                Omletas mažiesiems
             - 
                
                                        
                                    
                Keptas lietuviškas sūris
             - 
                
                                        
                                    
                Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
             - 
                
                                        
                                    
                Omletas su kumpiu
             - 
                
                                        
                                    
                Piršteliai su kmynais
             - 
                
                                        
                                    
                Pitos su grybais
             - 
                
                                        
                                    
                Ežiukai
             - 
                
                                        
                                    
                Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
             
Kopūstai tešloje
                Komentarai:
                6
            
                        
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - 
                                                            
                                                            Kopūstai, 
800 gramų  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Taukai (kiaulių), 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Pienas, 
0.5 stiklinės  - Druska
 - Cukrus
 - Juodieji pipirai
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        