
Kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
800 gramų | kopūstai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | taukai (kiaulių) |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maki suši
-
Pica
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Lietuviški "sushiai"
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Silkė su daržovėmis
-
Omleto keksiukai
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Pomidorų mėsainis
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Duona su sūriu
-
Keptos krevetės
-
Kepenų paštetas
-
Skanieji įdaryti kiaušiniai
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Skanūs sumuštiniai
-
Vėrinukai su lašiša
Kopūstai tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kopūstai,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma į 4 dalis, dedama į verdantį pasūdytą ir pasaldintą vandenį ir verdama uždengtame puode. Trumpam puodas atidengiamas ir vėl uždengiamas. Išvirusi kopūsto gūžė išimama, kotas išpjaunamas. Į pieną įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, truputis druskos, prieskonių ir gerai išmaišoma. Kopūsto gūžės gabalai pavilgomi tešloje ir kepami riebaluose. Tiekiama su grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...