Burgundiškos pupelės
INGREDIENTAI:
| 750 gramų | šparaginės pupelės |
| 100 mililitrų | raudonas vynas |
| 125 gramai | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
| 250 gramų | morkos |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų užkandis
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Švilpikai
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Įdarytos paprikos
-
Įdaryti pomidorai
-
Daržovės drebučiuose
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Originalūs sumuštiniai
-
Cukinijų užkanda
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Duona įdaryti pomidorai
Burgundiškos pupelės
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Šparaginės pupelės,
750 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
125 gramai -
Morkos,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Gedas
2009-01-31 13:47
Labai graziai atrodo! :p Agytuk... :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
