750 gramų | šparaginės pupelės |
100 mililitrų | raudonas vynas |
125 gramai | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
250 gramų | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sumuštiniai su silke ir obuoliais
- Omleto keksiukai
- Bandelės su kumpio įdaru
- Virtos sraigės su kevalu
- Čeburekai su grybais
- Užkandis su vytinta jautiena
- Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Užtepėlė su tunu
- Rūkytas lynas
- Šventinė silkė su razinomis
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Kepenėlių tortas
- Kibinai
- Įdaryti kiaušiniai
- Tradicinė silkė
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
Burgundiškos pupelės
-
Šparaginės pupelės,
750 gramų -
Raudonas vynas,
100 mililitrų -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
125 gramai -
Morkos,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Žalumynai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalytos pupelių ankštys sulaužomos į dvi ar tris dalis, užpilamos trupučiu vandens ir ištroškinamos. Po to į jas supilamas raudonasis vynas, sudedamos atskirai išvirtos ir skridinėliais supjaustytos morkos. Įberiama druskos bei pipirų ir ištroškinama. Suberiami prieskoniniai žalumynai. Lašiniukai supjaustomi kubeliais, truputį keptuvėje paspirginami, po to į juos supilami žiedais supjaustyti svogūnai, kurie taip pat pakepinami. Pupelės ir morkos supilamos į lėkštę, ant viršaus sukrečiami paspirginti lašiniukai ir svogūnai. Prie šio patiekalo galima paduoti keptos mėsos arba bifšteksą.
Komentarai (6)
-
Gedas
2009-01-31 13:47
Labai graziai atrodo! :p Agytuk... :super: