3 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | kokosas (drožlės) |
150 gramų | cukrus |
Į kiaušinių plakinį įmaišykite kokoso drožles.
Šios masės imkite su šaukštu ir dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimui skirtu popieriumi.
Kepkite apie 25 min. 180° C orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Persikiniai sausainiai su kokosu
- Pyragas "Kiaušinienė"
- Kukurūzų balta duona
- Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
- Amerikietiškas pekano riešutų pyragas
- Obuolių ir mandarinų pyragas
- Pica - vaikams
- Balta sluoksniuota duona
- Keksiukai su vyšniomis
- Citrinų duona
- Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
- Dribsnių sausainiai
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Greitas užkandis
- Naminė bulka su sezamais
- Gaivus vyšninis želė tortas
- Paprastasis keksas
- Morkų pyragas
- Obuolių pyragas
Kokosiniai sausainiai
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kokosas, drožlės,
250 gramų -
Cukrus,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakite su cukrumi.
Į kiaušinių plakinį įmaišykite kokoso drožles.
Šios masės imkite su šaukštu ir dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimui skirtu popieriumi.
Kepkite apie 25 min. 180° C orkaitėje.
Komentarai (15)
-
roberta
2014-11-23 11:57
Geras receptas
-
Titas
2012-04-03 16:53
Pagal šitą dariau, tai skystoka tokia gavos tešla, o aš kai nei formelių neturiu nei ko, tai dar pridėjau miltų truputį, kad sutirštėtų. Šiaip siūlau tik 2kiaušinius mėgint dėt.
-
pupa
2012-02-22 13:00
kitame puslapy skaiciau,kad kiausinio baltyma nuo trynio reikia atskirti,ir tik baltyma plakti,o ne visa,tai kaip ten istikruju galit padet? :-?
-
Dovilek
2012-02-19 14:37
Labai mėgstu tokius... :3
-
Dovilek
2012-02-19 14:32
Labai mėgstu tokius :3
-
Vita
2012-02-14 18:45
Nustebau, kad nereikia miltu.
-
AS
2012-02-14 10:40
O butinos formeles? Ar tiesiog galima i skarda paprasta po sauksta kaip blynelius isdeliot?
-
Julija
2012-02-13 19:10
Dar į ištirpintą šokoladą pamirkau, gaunasi su rudom galvytem :D Super sausainiukai! :super:
-
Julija
2012-02-13 19:08
Dar į ištirpdytą šokoladą pamirkau, gaunasi rudom galvytem :D Super sausainiukai!
-
Renata
2012-02-13 12:47
As taip pat dedu cukraus pudra, ne cukru :super: dar kartais galima ideti kokiu riesutu, bet butinai susmulkintu, nes kitaip sausainiukai gaunasi labai " suploti'' :-)