Mini kreminio sūrio pyragėliai
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Pyragėlių ruošimo procesas visiškai nesudėtingas, o rezultatas nuostabus! Pyragėliai gardūs tiek tiką ištraukti iš orkaitės, tiek atšaldyti. Dar šiltų pyragėlių Pyragėlių ruošimo procesas visiškai nesudėtingas, o rezultatas nuostabus! Pyragėliai gardūs tiek tiką ištraukti iš orkaitės, tiek atšaldyti. Dar šiltų pyragėlių sūrio masė šiek tiek skystoka, bet aš nekantravau paragauti, tad vienas pyragėlis dar karštas sutirpo tiesiog akyse… Vietoj mėlynių džemo galite naudoti bet kurį kitą mėgstamą džemą. Arba galite nedėti džemo ant pyragėlių viršaus, o papuošti šviežiomis uogomis ar vaisias. Aš šiuo atveju naudojau šaldytas mėlynes. Svarbu neperkepti pyragėlių, užtenka 18-19 minučių, priklausomai nuo Jūsų orkaitės, kai kepsite, atkreipkite dėmesį pabaigoje kepimo ar sūrio masės paviršius iškepęs ar dar skystokas, jei dar skystas, tuomet pakepkite +1 ar +2 minutes. (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
270 gramų filadelfijos sūrio
1 vienetas kiaušiniai
6 valgomieji šaukštai cukrus
3 valgomieji šaukštai mėlynių džemas (ar kitokio mėgstamo, uogienės)
1 sauja šaldytos mėlynės (nebūtina)
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstraktas
Pagrindui:
200 gramų sausainiai
4 valgomieji šaukštai sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Orkaitę įkaitiname iki 165 C.
2.
Sviestą išlydome mikrobangėje. Sausainius sutrupiname iki smulkių trupinių, gerai sumaišome su sviestu. Į metalinę keksiukų formą išdėliojame 12 popierinių keksiukų formelių.
3.
Į keksiukų formeles tolygiai paskirstome sausainių trupinius, išlyginame paviršių, gerai prispaudžiame, dedame į orkaitę ir kepame 7 min. Ištraukiame ir paliekame pravėsti. Orkaitės neišjungiame.
4.
Kreminį sūrį išplakame su kiaušiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, vanilės esencija, citrinos sultimis. Plakame, kol nelieka gumulėlių.
5.
Sūrio masę tolygiai paskirstome ant sausainių trupinių, dedame atgal į orkaitę ir kepame 18-19 min. (ne ilgiau, nes paviršius sutrūkinės) Ištraukiame ir paliekame visiškai atvėsti, po to dedame į šaldytuvą sustingti.
6.
Džemą pašildome mikrobangėje, kol šiek tiek suskystėja, po to užpilame ant keksiukų, sudėliojame mėlynes. Jei nekantraujate paragauti keksiukų, kai iškeps, palikite šiek tiek pravėsti ir galite mėgautis (tik nesustengusi sūrio masė bus kiek skystoka, bet laaabai skani!).

Populiariausi receptai šią savaitę

Mini kreminio sūrio pyragėliai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai: Pagrindui:
Autoriaus žodis: Pyragėlių ruošimo procesas visiškai nesudėtingas, o rezultatas nuostabus! Pyragėliai gardūs tiek tiką ištraukti iš orkaitės, tiek atšaldyti. Dar šiltų pyragėlių ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Orkaitę įkaitiname iki 165 C.

  2. Sviestą išlydome mikrobangėje. Sausainius sutrupiname iki smulkių trupinių, gerai sumaišome su sviestu. Į metalinę keksiukų formą išdėliojame 12 popierinių keksiukų formelių.

  3. Į keksiukų formeles tolygiai paskirstome sausainių trupinius, išlyginame paviršių, gerai prispaudžiame, dedame į orkaitę ir kepame 7 min. Ištraukiame ir paliekame pravėsti. Orkaitės neišjungiame.

  4. Kreminį sūrį išplakame su kiaušiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, vanilės esencija, citrinos sultimis. Plakame, kol nelieka gumulėlių.

  5. Sūrio masę tolygiai paskirstome ant sausainių trupinių, dedame atgal į orkaitę ir kepame 18-19 min. (ne ilgiau, nes paviršius sutrūkinės) Ištraukiame ir paliekame visiškai atvėsti, po to dedame į šaldytuvą sustingti.

  6. Džemą pašildome mikrobangėje, kol šiek tiek suskystėja, po to užpilame ant keksiukų, sudėliojame mėlynes. Jei nekantraujate paragauti keksiukų, kai iškeps, palikite šiek tiek pravėsti ir galite mėgautis (tik nesustengusi sūrio masė bus kiek skystoka, bet laaabai skani!).

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų