Pikantiškos morkytės
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 pakelis tešla (bemielė sluoksniuota šaldyta))
100 gramų varškė
2 skiltelės česnakas
1 vienetas agurkų (rauginti)
šiek tiek krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
2.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
3.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
4.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
5.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pikantiškos morkytės

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.

  2. Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.

  3. Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.

  4. Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.

  5. Papuošiate krapais arba petražolėm.
    Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų