Pikantiškos morkytės
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
| 1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota šaldyta)) |
| 100 gramų | varškė |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 vienetas | agurkų (rauginti) |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
2.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
3.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
4.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
5.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Sūri širdelė
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Grybukai po sniegu
-
Įdaryti agurkai
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Pitos su grybais
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Boružėlės
-
Užkandžiai su faršu ir sūriu
-
Užkandėlė su sausais makaronais
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Spalvingi iešmeliai
-
Velykų suktinukai - sushi
Pikantiškos morkytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Tešla, bemielė sluoksniuota šaldyta),
1 pakelis -
Varškė,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
