1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota šaldyta)) |
100 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | krapai |
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrus pomidorų kokteilis
- Kumpio suktinukai
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Kepenėlių tortas
- Šventinė silkė su razinomis
- Silkės ruletai
- Kamuoliukai su slyvomis
- Olgos šventinė silkutė
- Sūrio lazdelės
- Avokado užtepėlė
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Seniai besmegeniai
- Vytintos stintos
- Sumuštiniai su krevetėmis
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Helovyno voriukai
- Padažas su avokadais
- Įdarytų paprikų užkandis
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
Pikantiškos morkytės
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Tešla, bemielė sluoksniuota šaldyta),
1 pakelis -
Varškė,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.