Pikantiškos morkytės
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 pakelis | tešla (bemielė sluoksniuota šaldyta)) |
100 gramų | varškė |
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
2.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
3.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
4.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
5.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandžiai su faršu ir sūriu
- Sumuštinukai "Sweat dreams"
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
- Silkių vyniotiniai
- Žiemos skanumynas
- Traškučiai iš bulvių košės
- Seniai besmegeniai
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Kiaušiniai - laiveliai
- Varškės užtepėlė su prieskoniais
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Vištiena drebučiuose
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Sultingas Kebabas
- Įdaryti vištiena pomidorai
- Šokoladiniai vaisiai
- Grybukai po sniegu
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
Pikantiškos morkytės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Tešla, bemielė sluoksniuota šaldyta),
1 pakelis -
Varškė,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kurį reiktų supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierines formeles, kad neliktų tarpų.
Kepkite 180°C temp. orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditeriniu maišeliu pagalba pripildote ragelius.
Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio tryniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...