
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
8 vienetai | slyvos (džiovintos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brusketa
-
Kepta duona
-
Džiovinti kopūstai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Marinuota silkės filė
-
Kalmaras vyno padaže
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Zombių akytės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Pikantiški migdolai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Velykų belaukiant
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Druska
-
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...