
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | salierai |
8 vienetai | slyvos (džiovintos) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Dideli Guliverio pirštai
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Sauliaus kibinai
-
Lašišos bokšteliai
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Kibinai
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Traktoristo pietūs
-
Kalmaras vyno padaže
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Vištienos vyniotinis
Kepti salierai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Salierai,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
8 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Kvietiniai miltai
- Druska
-
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salierai verdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Išvirus ataušinami, nulupami, supjaustomi skridinėliais, apveliami miltais ir kepami aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Po to išbrinkintos slyvos supjaustomos juostelėmis, pakepinamos aliejuje, uždedama po šaukštelį ant kiekvieno skridinėlio, užtarkuojama fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...