
Kepti artišokai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | artišokų |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Pomidorų mėsainis
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Baltoji trobelė
-
Vištos spurgos
-
Vėrinukai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Dešriukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Vaisių puokštė su šokolado glajumi
-
Skrudintos alyvuogės
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Duona su įdaru
-
Fondiu iš moliūgo
-
Keptos krevetės
Kepti artišokai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Artišokai
- Citrinų sultys
- Aliejus
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus artišokus pamirkykite citrinų sultimis parūgštintame vandenyje, išgriebę aptepkite aliejumi, apibarstykite prieskoninėmis žolelėmis ir kepkite ant grotelių. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...