
Kepsnys su porais
INGREDIENTAI:
700 gramų | kiaulienos nugarinė |
100 gramų | poras |
150 gramų | sūris |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
5 vienetai | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais. Išvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Kai viena pusė iškeps, apversti. Tada dėti supjaustytus pievagrybius, porą, papriką bei sutarkuotą sūrį ir kepti uždengus keptuvės dangtį. Galima kepti ir orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Kepta aštri menkė
-
Kiaušinienė su varške
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Prancūziški kotletai
-
Holishki (balandėliai)
-
Karališkieji kotletai
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Kalakutiena su medumi
-
Ryžių rizotas
-
Aštrūs sparneliai
-
Greitas varškės apkepas
-
Troškintas lynas
Kepsnys su porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiaulienos nugarinė,
700 gramų -
Poras,
100 gramų -
Sūris,
150 gramų -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
- Džiūvėsėliai
-
Pievagrybiai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais. Išvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Kai viena pusė iškeps, apversti. Tada dėti supjaustytus pievagrybius, porą, papriką bei sutarkuotą sūrį ir kepti uždengus keptuvės dangtį. Galima kepti ir orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...