Kepsnys su porais
INGREDIENTAI:
| 700 gramų | kiaulienos nugarinė |
| 100 gramų | poras |
| 150 gramų | sūris |
| 1 vienetas | paprika |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| 5 vienetai | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais. Išvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Kai viena pusė iškeps, apversti. Tada dėti supjaustytus pievagrybius, porą, papriką bei sutarkuotą sūrį ir kepti uždengus keptuvės dangtį. Galima kepti ir orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
„Saulytė“
-
Kiauliena su imbieru
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Keptas upėtakis
-
Šašlykas kitaip
-
Faršu įdarytos bulvės
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Paniruotas ožkos pieno sūris
-
Guliašas su šafranu
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Garfildo lazanija
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Margaritos varškės apkepas
-
Vištienos gabaliukai aluje
Kepsnys su porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulienos nugarinė,
700 gramų -
Poras,
100 gramų -
Sūris,
150 gramų -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
- Džiūvėsėliai
-
Pievagrybiai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais. Išvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Kai viena pusė iškeps, apversti. Tada dėti supjaustytus pievagrybius, porą, papriką bei sutarkuotą sūrį ir kepti uždengus keptuvės dangtį. Galima kepti ir orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
