Kepsnys su porais
INGREDIENTAI:
| 700 gramų | kiaulienos nugarinė |
| 100 gramų | poras |
| 150 gramų | sūris |
| 1 vienetas | paprika |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| 5 vienetai | pievagrybiai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais. Išvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Kai viena pusė iškeps, apversti. Tada dėti supjaustytus pievagrybius, porą, papriką bei sutarkuotą sūrį ir kepti uždengus keptuvės dangtį. Galima kepti ir orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų maltinukai lenkiškai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Skani kiauliena "Funtikas"
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Spageti su kukuliais
-
Keptas ančiukas
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Naminiai kotletukai
-
Kotletukai su bulvėm
-
Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
-
Omletas su žirneliais
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Aurimo šašlykas
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Suktinukai patale
-
Cukinijų apkepas
-
Troškinta triušiena
-
Vištienos sparneliai su medumi
Kepsnys su porais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaulienos nugarinė,
700 gramų -
Poras,
100 gramų -
Sūris,
150 gramų -
Paprika,
1 vienetas - Prieskoniai
- Džiūvėsėliai
-
Pievagrybiai,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais. Išvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Kai viena pusė iškeps, apversti. Tada dėti supjaustytus pievagrybius, porą, papriką bei sutarkuotą sūrį ir kepti uždengus keptuvės dangtį. Galima kepti ir orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
