Kepsnys su porais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
700 gramų kiaulienos nugarinė
100 gramų poras
150 gramų sūris
1 vienetas paprika
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek džiūvėsėliai
5 vienetai pievagrybiai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais. Išvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Kai viena pusė iškeps, apversti. Tada dėti supjaustytus pievagrybius, porą, papriką bei sutarkuotą sūrį ir kepti uždengus keptuvės dangtį. Galima kepti ir orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepsnys su porais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulieną supjaustyti, išmušti, ištrinti prieskoniais. Išvolioti džiūvėsėliuose ir kepti keptuvėje ant aliejaus. Kai viena pusė iškeps, apversti. Tada dėti supjaustytus pievagrybius, porą, papriką bei sutarkuotą sūrį ir kepti uždengus keptuvės dangtį. Galima kepti ir orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų