
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
180 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
4 valgomieji šaukštai | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
1 saujelė | uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Varškę gerai išmaišyti su cukrumi , druska, jog neliktų gumulų. Pridėti vanilinio cukraus, miltų ir išminkyti tešlą.
2.
Iš tešlos formuojame varškės paplotėlį dedame uogų, sluoksnį tešlos ir paminkome, kad gražiai sukibtų kraštai.
Galima prieš kepant pavolioti miltuose.
Galima prieš kepant pavolioti miltuose.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų apkepas su varške
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Kiaušinienė su varške
-
Greitas bulvių apkepas
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės apkepas
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Šašlykas granatų sulčių marinate
-
Varškės blyneliai
-
Spurgečiai
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Omletas su žirneliais
-
Varškės apkepėlis
-
Suflė su žirneliais
-
Varškės apkepas su razinomis
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Varškė,
180 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Uogos,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę gerai išmaišyti su cukrumi , druska, jog neliktų gumulų. Pridėti vanilinio cukraus, miltų ir išminkyti tešlą.
Iš tešlos formuojame varškės paplotėlį dedame uogų, sluoksnį tešlos ir paminkome, kad gražiai sukibtų kraštai.
Galima prieš kepant pavolioti miltuose.
Reklama:
Komentarai (4)
-
:)))))))))))))))))))))))
2016-03-31 18:46
❤❤❤❤❤❤❤
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...