Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, supilti ištirpintą sviestą, berti truputį druskos ir pamaišyti. Tada berti pusė miltų ir maišyti tešlą. Likusius miltus supilkite ant lygaus paviršiaus, o ant jų išverskite varškės masę ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Formuokite pailgą volą, supjaustykite griežinėliais ir virkite verdačiame vandenyje, kol varškėčiai iškils į paviršių ir taps minkšti.
P.s. Virtinių galite iškarto nevirti. Sudėkite į šaldymo indus ir užšaldykite.
Virtinukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 500 gramų | varškė (geriau rūgštesnė, naminė) |
| 3 vienetai | kiaušiniai (naminiai) |
| 180 gramų | miltai |
| 30 gramų | sviestas (lydytas ) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas
-
Tinginių pyragas
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Špinatų apkepas su varške
-
Šventinė višta
-
Greitas omletas
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Grybų omletas
-
Spurgečiai
-
Florencijos kiaušiniai
-
Dešrelės su įdaru
-
Omletas su šernienos paštetu
-
Kiaušiniai garuose
-
Studentiški pusryčiai
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Špinatų apkepas
-
Varškės apkepas su persikais
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
-
Bulvių ir kamambero apkepas
Virtinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė, geriau rūgštesnė, naminė,
500 gramų -
Kiaušiniai, naminiai,
3 vienetai -
Miltai,
180 gramų -
Sviestas, lydytas ,
30 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, supilti ištirpintą sviestą, berti truputį druskos ir pamaišyti. Tada berti pusė miltų ir maišyti tešlą. Likusius miltus supilkite ant lygaus paviršiaus, o ant jų išverskite varškės masę ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Formuokite pailgą volą, supjaustykite griežinėliais ir virkite verdačiame vandenyje, kol varškėčiai iškils į paviršių ir taps minkšti.
P.s. Virtinių galite iškarto nevirti. Sudėkite į šaldymo indus ir užšaldykite.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
