Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, supilti ištirpintą sviestą, berti truputį druskos ir pamaišyti. Tada berti pusė miltų ir maišyti tešlą. Likusius miltus supilkite ant lygaus paviršiaus, o ant jų išverskite varškės masę ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Formuokite pailgą volą, supjaustykite griežinėliais ir virkite verdačiame vandenyje, kol varškėčiai iškils į paviršių ir taps minkšti.
P.s. Virtinių galite iškarto nevirti. Sudėkite į šaldymo indus ir užšaldykite.
Virtinukai
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | varškė (geriau rūgštesnė, naminė) |
3 vienetai | kiaušiniai (naminiai) |
180 gramų | miltai |
30 gramų | sviestas (lydytas ) |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
šiek tiek | druska |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėtiniai varškėčiai
- Omletas su šernienos paštetu
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Varškėčiai su bulvėmis
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Greitas omletas
- Omletas su paprika
- Varškėtukas
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas
- Omletas "Kitaip"
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Greitas bulvių apkepas
- Varškės apkepas su bananais
- Špinatų apkepas su varške
- Tirolietiškas omletas su grybais
- "Ponios cepelinai"
- Varškėčiai su klevų sirupu
- Skanus varškės apkepas
- Varškės ir sūrio apkepas
Virtinukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Varškė, geriau rūgštesnė, naminė,
500 gramų -
Kiaušiniai, naminiai,
3 vienetai -
Miltai,
180 gramų -
Sviestas, lydytas ,
30 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į varškę įmušti kiaušinius, sudėti cukrų, supilti ištirpintą sviestą, berti truputį druskos ir pamaišyti. Tada berti pusė miltų ir maišyti tešlą. Likusius miltus supilkite ant lygaus paviršiaus, o ant jų išverskite varškės masę ir minkykite, kol tešla taps vientisa. Formuokite pailgą volą, supjaustykite griežinėliais ir virkite verdačiame vandenyje, kol varškėčiai iškils į paviršių ir taps minkšti.
P.s. Virtinių galite iškarto nevirti. Sudėkite į šaldymo indus ir užšaldykite.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...