Traškūs svogūnų žiedai
            Porcijų skaičius: 
        4
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 20 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 4
                    
        | 2 vienetai | svogūnai | |
| 1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
| 0.5 stiklinės | miltai | |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 20 min
                    
                    1.
                                                                Svogūnus supjaustyti žiedais.
                            2.
                                                                Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
                            3.
                                                                Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
                            4.
                                                                Kepti aliejuje.
                            5.
                                                                Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
                            Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Krevetės patale
             - 
                
                                        
                                    
                Įdaryti svogūnai itališkai
             - 
                
                                        
                                    
                Traškios sūrio lazdelės
             - 
                
                                        
                                    
                Sumuštiniai su sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Čeburėkai
             - 
                
                                        
                                    
                Karališka kiaušinienė su pomidorais
             - 
                
                                        
                                    
                Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
             - 
                
                                        
                                    
                Lazdelės su sūriu
             - 
                
                                        
                                    
                Omleto keksiukai
             - 
                
                                        
                                    
                Aštrios krevetės grilyje
             - 
                
                                        
                                    
                Karšti sumuštiniai su šprotais
             - 
                
                                        
                                    
                Duona su įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Dideli Guliverio pirštai
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaušinienė
             - 
                
                                        
                                    
                Sūrio piršteliai
             - 
                
                                        
                                    
                Kalmarų žiedai alaus tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
             - 
                
                                        
                                    
                Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
             - 
                
                                        
                                    
                Bulviniai traškučiai
             
Traškūs svogūnų žiedai
                Komentarai:
                1
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 4
 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Gazuotas vanduo, 
1 stiklinė  - 
                                                            
                                                            Miltai, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Džiūvėsėliai, 
0.5 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Druska, 
1 žiupsnelis  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
- Aliejus
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        