Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 vienetai | svogūnai | |
| 1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
| 0.5 stiklinės | miltai | |
| 0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Žvynabudės muštiniai
-
Gurmaniški kepti persikai
-
Agurkinė
-
Čeburėkai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Naminė pica
-
Keptos krevetės
-
Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Tobulas mėsainis
-
Keptos krevetės
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Amerikietiški vafliai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Vegetariški čeburėkai
-
Lazdelės su sūriu
-
Bulviniai pyragėliai
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
