Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
0.5 stiklinės | miltai | |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Šokoladinės braškės
- Gardžios duonos lazdelės
- Kalmarų žiedai alaus tešloje
- Trapūs,sultingi kibinai
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Švelnūs suktinukai
- Piršteliai su kmynais
- Picos - ricos
- Karališki pusryčiai
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Pica
- Pievagrybių garnyras
- Česnakiniai šonkauliukai
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Gurmaniški kepti persikai
- Meilės pica su Spelta
- Sumuštiniai su sūriu
- Pica
- Kiaušiniai su špinatais ir feta sūriu
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...