
Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
0.5 stiklinės | miltai | |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Omletas su špinatais
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Mumijos
-
Obuoliai skarelėse
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Bulviniai pyragėliai
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Čeburekai su grybais
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Naminė pica
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Kibinai
-
Pievagrybiai ant žarijų
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...