
Traškūs svogūnų žiedai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | svogūnai | |
1 stiklinė | gazuotas vanduo | |
0.5 stiklinės | miltai | |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai | |
1 žiupsnelis | druska | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūnus supjaustyti žiedais.
2.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
3.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
4.
Kepti aliejuje.
5.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Aštrūs kalakutų kaklai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Kiaušinis avokade
-
Gėlytės
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Picos - ricos
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Piršteliai su aguonomis
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Krevetės
-
Tuno pica
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Uždara pica
-
Grikių kruopų pyragėliai su grybais
Traškūs svogūnų žiedai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Gazuotas vanduo,
1 stiklinė -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti žiedais.
Vandenį sumaišyti su druska ir miltais.
Svogūnus mirkyti tešloje, tuomet džiūvėsėliuose.
Kepti aliejuje.
Sudėti ant grotelių, kad nuvarvėtų riebalai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...