Miltus picai paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio.
Kai tešla pakils, formuokite paplotėlį, dėkite ant skardos, užklotos kepimo popieriumi ir šiek tiek pateptos aliejumi.
Paplotį pertepkite pomidorų padažu, pabarstykite picos prieskoniais.

Pica
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | mišinys picai |
200 gramų | kiauliena (karštai rūkytas kumpelis) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
150 gramų | pievagrybiai |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
1 pakelis | prieskoniai (picai) |
3 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Sudėkite supjaustytą kumpelį, svogūną, marinuotus agurkus.
Užbarstykite fermentinio sūrio ir ant viršaus sudėkite supjaustytus pievagrybius.
Užbarstykite fermentinio sūrio ir ant viršaus sudėkite supjaustytus pievagrybius.
3.
Pašaukite į įkaitintą, 200 laipsnių, orkaitę ir kepkite apie 15 - 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtinukai su grybais
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Mini picos su majonezu
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Traškios vištienos juostelės
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Keptos krevetės
-
Karštas aštrus užkandis iš pupelių
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Kiaušinienė
-
Įdaryti pomidorai
-
Paprastas burgeris
-
Sūrio piršteliai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Bulviniai pyragėliai
Pica
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Mišinys picai,
1 pakelis -
Kiauliena, karštai rūkytas kumpelis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Prieskoniai, picai,
1 pakelis -
Padažas, pomidorų,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus picai paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio.
Kai tešla pakils, formuokite paplotėlį, dėkite ant skardos, užklotos kepimo popieriumi ir šiek tiek pateptos aliejumi.
Paplotį pertepkite pomidorų padažu, pabarstykite picos prieskoniais.Sudėkite supjaustytą kumpelį, svogūną, marinuotus agurkus.
Užbarstykite fermentinio sūrio ir ant viršaus sudėkite supjaustytus pievagrybius.Pašaukite į įkaitintą, 200 laipsnių, orkaitę ir kepkite apie 15 - 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...