Miltus picai paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio.
Kai tešla pakils, formuokite paplotėlį, dėkite ant skardos, užklotos kepimo popieriumi ir šiek tiek pateptos aliejumi.
Paplotį pertepkite pomidorų padažu, pabarstykite picos prieskoniais.
Pica
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 pakelis | mišinys picai |
| 200 gramų | kiauliena (karštai rūkytas kumpelis) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
| 150 gramų | pievagrybiai |
| 150 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 pakelis | prieskoniai (picai) |
| 3 valgomieji šaukštai | padažas (pomidorų) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Sudėkite supjaustytą kumpelį, svogūną, marinuotus agurkus.
Užbarstykite fermentinio sūrio ir ant viršaus sudėkite supjaustytus pievagrybius.
Užbarstykite fermentinio sūrio ir ant viršaus sudėkite supjaustytus pievagrybius.
3.
Pašaukite į įkaitintą, 200 laipsnių, orkaitę ir kepkite apie 15 - 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Pomidorų mėsainis
-
Kibinai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Agurkinė
-
Vegetariškos picutės
-
Roterdamo riekelės
-
Omleto keksiukai
-
Pica
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Sūrio piršteliai
-
Originalūs sumuštiniai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Aštrūs antienos kukuliukai
Pica
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Mišinys picai,
1 pakelis -
Kiauliena, karštai rūkytas kumpelis,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
150 gramų -
Prieskoniai, picai,
1 pakelis -
Padažas, pomidorų,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus picai paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio.
Kai tešla pakils, formuokite paplotėlį, dėkite ant skardos, užklotos kepimo popieriumi ir šiek tiek pateptos aliejumi.
Paplotį pertepkite pomidorų padažu, pabarstykite picos prieskoniais.Sudėkite supjaustytą kumpelį, svogūną, marinuotus agurkus.
Užbarstykite fermentinio sūrio ir ant viršaus sudėkite supjaustytus pievagrybius.Pašaukite į įkaitintą, 200 laipsnių, orkaitę ir kepkite apie 15 - 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
