2 arbatiniai šaukšteliai | mielės (sausos) |
500 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
40 gramų | sviestas |
250 mililitrų | vanduo |
Dar kartą perminkome tešlą ir formuojame batonus du ar tris, kaip jums geriau. Juos dedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Viršų įpjauname ir dar paliekame pakilti.
Prieš kepimą aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Iškepusius batonus taip pat aptepti kiaušinio plakiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių spurgos be mielių
- Vyniotinis su aguonomis
- Naminiai riestainiukai
- Spurgos
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
- Varškės pyragas su obuoliais
- Keksiukai su spanguolėmis
- Sausainių ir varškės tortas
- Pyragėliai su slyvomis
- Pyragas su persikais ir pudingu
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Šokoladiniai keksiukai
- Torteliai su uogomis
- Kuršėnų vyniotnis
- Kvietinis picos padas
- Pyragas su bulvėmis
- Mėsos ir sūrio pyragėliai
- Obuolių pyragas su grietinės kremu
- Tinginys
- Šokoladinis vyniotinis su kokosais
Ilgas batonas
-
Mielės, sausos,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
40 gramų -
Vanduo,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus ingredientus sumaišome ir minkome tešlą, kuri neliptų prie rankų. Ją paliekame padvigubėti šiltoje vietoje.
Dar kartą perminkome tešlą ir formuojame batonus du ar tris, kaip jums geriau. Juos dedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Viršų įpjauname ir dar paliekame pakilti.
Prieš kepimą aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Iškepusius batonus taip pat aptepti kiaušinio plakiniu.
Komentarai (3)
-
jaja
2013-08-15 19:12
kad tik beiskiltu normaliai tesla 500 gr miltu ir 2 arbatiniai sauksteliai mieliu,nebesvaik