Ilgas batonas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai mielės (sausos)
500 gramų kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 arbatinis šaukštelis druska
40 gramų sviestas
250 mililitrų vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus ingredientus sumaišome ir minkome tešlą, kuri neliptų prie rankų. Ją paliekame padvigubėti šiltoje vietoje.

Dar kartą perminkome tešlą ir formuojame batonus du ar tris, kaip jums geriau. Juos dedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Viršų įpjauname ir dar paliekame pakilti.

Prieš kepimą aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Iškepusius batonus taip pat aptepti kiaušinio plakiniu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Ilgas batonas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visus ingredientus sumaišome ir minkome tešlą, kuri neliptų prie rankų. Ją paliekame padvigubėti šiltoje vietoje.

Dar kartą perminkome tešlą ir formuojame batonus du ar tris, kaip jums geriau. Juos dedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Viršų įpjauname ir dar paliekame pakilti.

Prieš kepimą aptepame kiaušinio plakiniu. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos. Iškepusius batonus taip pat aptepti kiaušinio plakiniu.

Reklama:

Komentarai (3)


  • jaja 2013-08-15 19:12

    kad tik beiskiltu normaliai tesla 500 gr miltu ir 2 arbatiniai sauksteliai mieliu,nebesvaik


Daugiau receptų