Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Kaimiški džiūvėsėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 100 gramų | sviestas |
| 100 gramų | cukrus |
| 1 kilogramas | kvietiniai miltai |
| 1.5 stiklinės | pienas |
| 30 gramų | mielės |
| 6 gramai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duoninis biskvitas
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Tortas "Pavasaris"
-
Bananų duonelė
-
Varškės spurgos su obuoliais
-
Biskočiai
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
-
Obuolinės kišenėlės
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Trupiniuotis
-
Citrininis varškės pyragas
-
Tinginys
-
Padangėlės
-
Graikų pyragas
-
Pyragas "Magdė"
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Mėlynių pyragas
-
Kopūstų duonelė
-
Kiškio pyragaičiai
Kaimiški džiūvėsėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Mielės,
30 gramų -
Druska,
6 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
