Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Kaimiški džiūvėsėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | pienas |
30 gramų | mielės |
6 gramai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananiniai keksiukai
- Šventiniai sausainiai
- Sausainiai su muskato riešutu
- Šokoladinis kokosinis tortas
- Moliūginiai meduoliai
- Šokoladinis gardumynas
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
- Mielinis pyragas su aguonomis
- Pirštai
- Soti pica
- Pica su šprotais
- Naminė duona
- Varškės spurgos
- Juostelės su džemu
- Naminiai kūčiukai
- Blynų tortas
- Apelsininis pyragas
- Aguonų pyragas Kalėdoms
- Pyragas "Magdė"
Kaimiški džiūvėsėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Mielės,
30 gramų -
Druska,
6 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...