Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.

Kaimiški džiūvėsėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukrus |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
1.5 stiklinės | pienas |
30 gramų | mielės |
6 gramai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprastas skanių spurgų receptas
-
Vaflinis pyragas
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Vyniotinis su aguonomis
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Dribsnių sausainiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
-
Napoleono pyragaičiai
-
„Paršiukai“
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Keptas Tinginys
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Pyragas "Saldus lyg sapnas"
-
Riestainiai
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Morkų pyragas
-
Mascarponės keksiukai
-
Migdolų nuga
-
Šimtalapis su razinomis
Kaimiški džiūvėsėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Mielės,
30 gramų -
Druska,
6 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...