Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Kaimiški džiūvėsėliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
| 100 gramų | sviestas |
| 100 gramų | cukrus |
| 1 kilogramas | kvietiniai miltai |
| 1.5 stiklinės | pienas |
| 30 gramų | mielės |
| 6 gramai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medaus pyragas su razinomis, riešutais ir šokolado gabaliukais
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Bulka staigmena
-
Kriaušių pyragas
-
Bandelės vyrams
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Sausučiai
-
Minkštos bandelės su dešrelėmis
-
Rabarbarų pyragas
-
Gerdos obuolių pyragas
-
Medaus tortukas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Pyragas "Kiselius"
-
Velykiniai lizdeliai
-
Braškių tortas
-
Sauliaus kibinai
-
Keksas
-
Vištienos užkepėlė
-
Dr. Oetker keksiukai su pudingo įdaru
-
Ingos pyragas
Kaimiški džiūvėsėliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, tryniai,
4 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Mielės,
30 gramų -
Druska,
6 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles ištirpiname. Sumaišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, pilame pašildytą pieną ir gerai išmaišome.
Tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad pakiltų.
Iš pakilusios tešlos kočiojame 2 cm storio paplotį. Jį susmulkiname ir patepame riebalais.
Kepame apie 25-30 min. 170 laipsnių orkaitėje.
Ištraukus iš krosnies bandelės perskiriamos ir džiovinamos nekarštoje krosnyje ar orkaitėje.
Tinka prie arbatos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
