Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!

Naminių makaronų suktinukai su mėsa
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai (nebūtina) |
2 vienetai | svogūnai |
250 gramų | kiaulienos faršas |
4 vienetai | pomidorai |
1 stiklinė | vanduo (verdantis) |
5 valgomieji šaukštai | kečupas |
šiek tiek | prieskoniai |
400 gramų | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
225 mililitrai | vanduo (verdantis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su ryžiais
-
Ryžių rizotas
-
Spagečiai a‘la Carbonara
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Mėsos kukuliai pomidorų padaže
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Faršu kimšti makaronai
-
Įdaryti makaronai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Lazanija su jautiena
-
Plovas orkaitėje
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Pasta Marino
-
Makaronai su špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Garfildo lazanija
-
Nuostabioji paelija
-
Virtinukai
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, nebūtina,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaulienos faršas,
250 gramų -
Pomidorai,
4 vienetai -
Vanduo, verdantis,
1 stiklinė -
Kečupas,
5 valgomieji šaukštai - Prieskoniai
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Vanduo, verdantis,
225 mililitrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus išsijojame su druska. Įpilame aliejaus, verdančio vandens ir išmaišome. Kai tešla pravėsta, įmušame kiaušinį (nebūtina) ir minkome tol, kol pasidaro vientisa masė.
Tuomet iškočiojame tešlą, bei padaliname į du lakštus.
Faršą išmaišome su prieskoniais ir 1 smulkintu svogūnu. Sudedame ant lakštų. Tešlą su faršu susukame į ritinėlius.
Juos sudedame į aliejumi pateptą keptuvę. Supilame susmulkintus pomidorus, svogūną, kečupą. Šiek tiek įpilame vandens arba sultinio, kad nesviltų.
Troškiname apie 20-30 min. ant vidutinio kaitrumo ugnies.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Arnoldas
2014-03-06 19:08
Labai šaunus ir paprastai gaminamas patiekalas kuris ant stalo atrodo įspudingai.Siulau išbandyt visiems.
-
kala
2012-02-10 14:20
:parselis: %-) %-) %-) %-) %-) :-D :-p ;-) :-) :-) :valgau:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...