Pirmiausia dedame virti ryžius, išvirtus ryžius padedame, kad atauštų, sumalame grybus, įmalame svogūną, papriką, tai pat ataušusuis ryžius, dedame kiaušinius ir miltų tik, kad gautųsi tirštoka masė, įkaitiname keptuvę ir su šaukstu dedame masę, apkepame iš vienos pusės ir iš kitos. Kepame kotletukus, galite daryti kokio norite dydžio. Tinka valgyti su grietine ar su padažu.
skanaus!

Grybų kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | pievagrybiai |
250 gramų | ryžiai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Skanutėlis kiaulienos šašlykas
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Kepta vištiena
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Įdarytos kaliaropės
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Kiaulienos karis
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Vištiena su ryžiais
-
Grybų apkepas su duona
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Vištienos kepsneliai
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Kotletukai su moliūgu
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
Grybų kotletukai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
400 gramų -
Ryžiai,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirmiausia dedame virti ryžius, išvirtus ryžius padedame, kad atauštų, sumalame grybus, įmalame svogūną, papriką, tai pat ataušusuis ryžius, dedame kiaušinius ir miltų tik, kad gautųsi tirštoka masė, įkaitiname keptuvę ir su šaukstu dedame masę, apkepame iš vienos pusės ir iš kitos. Kepame kotletukus, galite daryti kokio norite dydžio. Tinka valgyti su grietine ar su padažu.
skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Gintare
2009-12-23 13:40
Katik pasidariau. Tikrai reikia maziau ryziu, o svoguna pjausciau, nes tarkuotas suteikia kartumo... Am, siaip visai nieko, bet reik daug prieskoniu (cia kaip kam pagal skoni) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...