Varškėtukai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
35 gramai sviestas (padažui)
šiek tiek cukrus (padažui)
šiek tiek cinamonas (padažui)
90 gramų cukrus (padažui)
1 vienetas kiaušiniai
200 gramų varškė
0.5 stiklinės kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek aliejaus
100 mililitrų grietinėlės, 35%
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš varškėčiams skirtų produktų užminkyti tešlą, ją „suraityti“ į ilgą, bet nestorą „dešrą“ ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Išvirti vandenyje su šaukšteliu aliejaus, kad nepriliptų. Virti apie 5-10 minučių. Tada padaryti padažą: į puoduką supilti grietinėlę ir sviestą ir truputį pakaitinti, įberti truputį cukraus. Išmaišyti ir užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškėtukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš varškėčiams skirtų produktų užminkyti tešlą, ją „suraityti“ į ilgą, bet nestorą „dešrą“ ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Išvirti vandenyje su šaukšteliu aliejaus, kad nepriliptų. Virti apie 5-10 minučių. Tada padaryti padažą: į puoduką supilti grietinėlę ir sviestą ir truputį pakaitinti, įberti truputį cukraus. Išmaišyti ir užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


  • siauliete 2015-05-08 15:59

    as i varsketukus visada dedu truputi krakmolo buna skanus nepakartojamai


Daugiau receptų