Varškėtukai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 35 gramai | sviestas (padažui) |
| šiek tiek | cukrus (padažui) |
| šiek tiek | cinamonas (padažui) |
| 90 gramų | cukrus (padažui) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 200 gramų | varškė |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | aliejaus |
| 100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš varškėčiams skirtų produktų užminkyti tešlą, ją „suraityti“ į ilgą, bet nestorą „dešrą“ ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Išvirti vandenyje su šaukšteliu aliejaus, kad nepriliptų. Virti apie 5-10 minučių. Tada padaryti padažą: į puoduką supilti grietinėlę ir sviestą ir truputį pakaitinti, įberti truputį cukraus. Išmaišyti ir užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Omletas su grybais
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės apkepas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Suflė su žirneliais
-
Grill sūris
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Kiaušiniai garuose
-
Tinginių pyragas
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Paprastas varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Stebuklingas omletas
Varškėtukai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, padažui,
35 gramai - Cukrus, padažui
- Cinamonas, padažui
-
Cukrus, padažui,
90 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Varškė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės - Druska
- Aliejus
-
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš varškėčiams skirtų produktų užminkyti tešlą, ją „suraityti“ į ilgą, bet nestorą „dešrą“ ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Išvirti vandenyje su šaukšteliu aliejaus, kad nepriliptų. Virti apie 5-10 minučių. Tada padaryti padažą: į puoduką supilti grietinėlę ir sviestą ir truputį pakaitinti, įberti truputį cukraus. Išmaišyti ir užpilti varškėčius, pabarstyti cinamonu. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
-
siauliete
2015-05-08 15:59
as i varsketukus visada dedu truputi krakmolo buna skanus nepakartojamai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
