Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.
Greitasis apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | bulvių |
| 600 gramų | mėsa (rūkyta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 0.75 stiklinės | grietinė |
| 150 gramų | sūris (Fermentinis) |
| šiek tiek | krapai |
| šiek tiek | mairūnas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepėlis
-
Maža pica
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Tradicinė pica
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Varškės apkepas su mėlynėmis
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Makaronų apkepas su persikais
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Varškės apkepas su persikais
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Varškėtis su obuoliais
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Makaronų apkepas su kalakutiena
-
Bulviškienė
-
Varškės apkepas su bananais
Greitasis apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa, rūkyta,
600 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
3/4 stiklinės -
Sūris, Fermentinis,
150 gramų - Krapai
- Mairūnas
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
