Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.

Greitasis apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | bulvių |
600 gramų | mėsa (rūkyta) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.75 stiklinės | grietinė |
150 gramų | sūris (Fermentinis) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškėtis su obuoliais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Bulvių apkepas su morkomis
-
Makaronų apkepas su persikais
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Žuvies pudingas
-
Bulvių armonikos
-
Brokolių apkepas
-
Kugelis kiek kitaip
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Pyragas su grūdėta varške
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Ryžių apkepas su obuoliais
-
Lazanija su Bolonijos padažu
-
Makaronų apkepas su sūriu
Greitasis apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa, rūkyta,
600 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
3/4 stiklinės -
Sūris, Fermentinis,
150 gramų - Krapai
- Mairūnas
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...