1 kilogramas | bulvių |
600 gramų | mėsa (rūkyta) |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
0.75 stiklinės | grietinė |
150 gramų | sūris (Fermentinis) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tradicinė pica
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Varškės ir manų apkepas
- Burokėlių apkepas
- Varškės apkepas su persikais
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Purus varškės sūrio apkepas
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Omletas su šviežiais bazilikais
- Kulebekas
- Prancūziškas pyragas
- Kiaušinių apkepėlė
- Riešutų plokštainis (kugelis)
- Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Makaronų apkepas su pievagrybiais
- Burokėlių lapkočių apkepas
- Bulvių pica
- Brokolių apkepas
Greitasis apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
1 kilogramas -
Mėsa, rūkyta,
600 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
3/4 stiklinės -
Sūris, Fermentinis,
150 gramų - Krapai
- Mairūnas
- Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti ritinėliais.
Rūkytą mėsą ir svogūną supjaustyti ir pakepinti taukuose.
Taukais išteptame atspariame karščiui inde dėti sluoksniais bulves ir rūkytą mėsą su svogūnu.
Kiaušinius išmaišyti su grietine, paskaninti druska ir pipirais.
Tuo padažu užpilti patiekalą, viršų pabarstyti sutarkuotu sūriu ir žiupsneliu mairūno.
Kepinti karštoje orkaitėje 30 min.
Patiekiant pabarstyti sukapotais krapais.
Patiekti su žalių daržovių salotomis.