
Makaronų ir cukinijų apkepas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
70 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | druska |
300 gramų | makaronai |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | cukinija |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Vištienos apkepėlė
-
Tradicinė pica
-
Bulvių apkepas
-
Kukurūzų apkepas su žirneliais
-
Vištienos ir brokolių užkepėlė
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Pikantiškas sūrio plokštainis
-
Kiškis puodelyje
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Purus varškės apkepas
-
Alkanųjų pica
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Duonos apkepas
-
Špinatų apkepas su varške
-
Pievagrybių apkepas
-
Maža pica
Makaronų ir cukinijų apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
0.5 stiklinės - Druska
-
Makaronai,
300 gramų - Pipirai
-
Cukinija,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Angele
2016-08-23 21:35
O kiek cukinijos reikia?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...