
Makaronų ir cukinijų apkepas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
70 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | druska |
300 gramų | makaronai |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | cukinija |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Sočiausioji pica
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Varškės apkepas
-
Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
-
Makaronų apkepas su persikais
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Skanu ir greita
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Pyragas su varške
-
Lauko apkepas su dešra
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pica su krevetėmis
-
Džiovintų vaisių plokštainis
-
Grybų apkepas
-
Vištienos apkepėlė
-
Speltos pica
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
Makaronų ir cukinijų apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
0.5 stiklinės - Druska
-
Makaronai,
300 gramų - Pipirai
-
Cukinija,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Angele
2016-08-23 21:35
O kiek cukinijos reikia?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...