70 gramų | sūris (fermentinis) |
50 gramų | sviestas |
200 gramų | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | paprika |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | sultinys |
šiek tiek | druska |
300 gramų | makaronai |
šiek tiek | pipirai |
1 vienetas | cukinija |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės ir bananų apkepas
- Bulvių bei dešrelių apkepas
- Varškės ir manų apkepas
- Daržovių ir mėsos apkepas
- Daržovių apkepas
- Olandiškas omletas
- Daržovių apkepas su šalto rūkymo kiaulienos file
- Aitriųjų čili pica
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
- Olandiškas ryžių apkepas
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Žuvų pirštelių apkepas
- Bulvių apkepas
- Pikantiškas sūrio plokštainis
- Varškėtukas
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Sūrio apkepas
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Duonos apkepas
Makaronų ir cukinijų apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sūris, fermentinis,
70 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sultinys,
0.5 stiklinės - Druska
-
Makaronai,
300 gramų - Pipirai
-
Cukinija,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, perliekite šaltu vandeniu ir palikite kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų. Supjaustykite svogūnus ir cukinijas ir jas apkepkite su sviestu. Atskirai svieste apkepkite susmulkintas paprikas. Į riebalais pateptą kepimo indą dėkite išvirtus makaronus, tada pakepintas cukinijas su svogūnais, tada pakepintas paprikas. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais ir druska. Padažui grietinę sumaišykite su miltais, sultiniu ir tarkuotu fermentiniu sūriu. Šiuo gautu padažu užpilkite apkepą. Kepkite apie 30 min. 180°C temp.
Komentarai (2)
-
Angele
2016-08-23 21:35
O kiek cukinijos reikia?