4 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šalkdytų) |
500 gramų | bulvių |
2 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 vienetas | pankolis |
3 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | grietinėlės, 35% (35 proc. riebumo) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (grūsti) |
Nulupkite bulves, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pankolį ir svogūną supjaustyti juostelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių ir faršo apkepas
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Sicilietiškas bulvių pyragas
- Plikytas kugelis su spirgučiais
- Plokštainis „Močiutės kugelio prisiminimas“
- Baltarusiškas bulvių apkepas
- Bulvinė pica
- Bulvių pica
- Pyragas su bulvėmis
- Skanu ir greita
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Prancūziškas pyragas
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Keptos bulvės su sūriu
- Bulvių apkepas
- Bulvių armonikos
- Vištienos apkepėlė
- Bulvių kepsnys
- Bulvių ir vištienos apkepas
Jautienos apkepas su pankoliu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šalkdytų,
4 vienetai -
Bulvės,
500 gramų -
Svogūnai, dideli,
2 vienetai -
Pankolis,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinėlė, 35%, 35 proc. riebumo,
300 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Pipirai, grūsti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulvių ir jautienos maltinių apkepas, gardintas pankoliu ir baltu padažu.
Nulupkite bulves, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Pankolį ir svogūną supjaustyti juostelėmis.Pusę kiekio bulvių išklokite gilioje kepimo skardoje, sudėkite jautienos maltinius, susmulkintus pankolį ir svogūną, likusias bulves.
Grietinėlę sumaišykite su kiaušiniais, druska ir grūstais pipirais. Gautu plakiniu užpilkite paruoštą bulvių apkepą.
Iki 165 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apkepą kepkite 60 min. Užtarkuokite fermentinio sūrio, pakepkite dar 10 min., kol sūris išsilydys.