5 vienetai | bulvių |
300 gramų | jautienos faršas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | pomidorai |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | pienas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Trečdalis pakepintų bulvių sudedama į gilią keptuvę, išteptą sviestu, ant bulvių — mėsa su svogūnais, po to bulvės ir vėl mėsa, uždengiama bulvėmis, užpilama tirpintu sviestu ir trupučiu vandens. Kepama orkaitėje 30 min. Po to užpilama kiaušiniu, išplaktu su pienu, pasūdoma ir kepama, kol pagels.
Valgoma su salotomis arba raugintais kopūstais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragėliai su krabų lazdelėmis
- Picos - ricos
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Greitai užraugti agurkai
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Sūrio ir mėsos miksas
- Įdaryti pomidorai
- Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
- Česnakiniai šonkauliukai
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Nesaldūs keksiukai
- Karšti užkandžiai "Baguette"
- Kūčiukai
- Įdaryti svogūnai itališkai
- Vištiena drebučiuose
- Kalmarų žiedai tešloje
- Kiaušiniai - laiveliai
- Marinuota silkė su paprika
- Keptos krevetės mangų padaže
Graikiškas bulvių užkandis
-
Bulvės,
5 vienetai -
Jautienos faršas,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
3 vienetai -
Sviestas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pienas,
3 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuskustos bulvės supjaustomos stambiais griežinėliais ir iš vienos pusės pakepinamos įkaitintame aliejuje. Atskirai pakepinami susmulkinti svogūnai ir faršas, sudedami skiltelėmis supjaustyti pomidorai.
Trečdalis pakepintų bulvių sudedama į gilią keptuvę, išteptą sviestu, ant bulvių — mėsa su svogūnais, po to bulvės ir vėl mėsa, uždengiama bulvėmis, užpilama tirpintu sviestu ir trupučiu vandens. Kepama orkaitėje 30 min. Po to užpilama kiaušiniu, išplaktu su pienu, pasūdoma ir kepama, kol pagels.
Valgoma su salotomis arba raugintais kopūstais.