Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | baravykai (džiovinti) |
| 5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 200 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Įdaryti agurkėliai
-
Silkės ir lašišos užkandėlė su bulvėmis ir majonezo padažu
-
Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Spalvingi iešmeliai
-
Salotos „Antikvaras“
-
Pica
-
Sūrio lazdelės
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Velykų belaukiant
-
Skanios "Bačkutės"
-
Konservuotų pupelių užkandėlė
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Įdarytos bandelės
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Šventiniai braškių vėrinukai
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
