
Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Baltoji trobelė
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Faršo vyniotinis
-
Keptos krevetės
-
Pingviniukai
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Pašteto ryšulėliai lavaše
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Silkė su persikais
-
Karštos bandelės
-
Kepta duona su įmantriu padažu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Žuvis tešloje
-
Obuoliai skarelėse
-
Silkė su salotomis
-
Pomidorų užkandėlė
-
Pakora
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...