
Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Bulvių košės kroketai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Užtepėlė
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Kepenų paštetas
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Silkė su burokėliais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Sūrio lazdelės
-
Silkės užkandėlė
-
Helovyno voriukai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Lašišos rafaelo
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...