Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokado užtepėlė
- Omletas su kumpiu
- Kepti svogūnai tešloje
- Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
- Vyniotinis iš faršo ir sūrio
- Pica su pomidorais ir dešra
- Cukinijų gardėsis
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Skanusis daržovių šašlykas
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Kepti svogūno žiedai
- Švediški vėžiai
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Bulvių traškučiai
- Kiaušiniai su arbata
- Persikai įdarytį triušiena
- Kiaušinis avokade
- Avokadas su varške
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...