
Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Ežiukai
-
Vytintos dešros
-
Kepenėlių tortas
-
Aitri kepta šoninė
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Kepta duona
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Žvynabudės muštiniai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Boružėlės
-
Bulvių košės kroketai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Paprastas burgeris
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Švilpikai
-
Alinos čeburekai
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...