Džiovintų grybų paštetas
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | baravykai (džiovinti) |
| 5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 200 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
-
Šaltai rūkytos Saliami dešros
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Vėrinukai su lašiša
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Silkių vyniotiniai
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Švelnūs suktinukai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Naminė pica su faršu
Džiovintų grybų paštetas
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai, džiovinti,
100 gramų -
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Sviestas,
200 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkyti ir nuplauti grybai išverdami truputyje vandens. Ataušę grybai ir kietai virti kiaušiniai sumalami. Gauta masė pasūdoma, įberiama maltų pipirų, supilamas ištirpintas sviestas, išsukama. Iš masės daromas pailgas ar apvalus paštetas, dedamas į lėkštę ir puošiamas petražolių šakelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
