
Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
300 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | druska (himalajų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti karpiai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Medžiotojų šašlykai
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Švilpikai
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Bulvių armonikos
-
Įdaryta lydeka
-
Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
-
Manų apkepas su razinomis
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Plakta kiaušinienė su šviežiais žirneliais
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Au gratin tagliatelle makaronai
-
Apkepas iš žuvies
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...