
Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
300 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | druska (himalajų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytas kumpis, keptas folijoje
-
Ryžių blynai
-
Tagliatelle Bolognese
-
Žuvies blynukai
-
Žuvies suktinukai su įdaru
-
Įdaryti griežčiai
-
Suflė su žirneliais
-
Bebriena
-
Kepta antis su apelsinais
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Virtas karšis
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Makaronai su sojos faršu
-
Keptas tetervinas
-
Įdaryti piepagrybiai
-
Lašišos kepsneliai
-
Įdaryti burokėliai
-
Sūrio kepsnys
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...