
Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
300 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | druska (himalajų) |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
100 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Menkė su apelsinais
-
Kepta triušiena
-
Helovino vakarienė
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Dešrainiai
-
Paprastieji šašlykai
-
Vikšrų vakarienė
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Mūsų šašlikas
-
Keptos seliavos
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Cukinijų žiedeliai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Koldūnai su mėsa
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...