Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | jūros lydeka (filė) |
| šiek tiek | druska (himalajų) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | sviestas |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Steikai
-
Kepta stinta su krapais
-
Vištienos kukuliai
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Kepta žuvis jogurto padaže
-
Kūmutės kotletukai
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Avienos muštiniai
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Mamos picos padas
-
Kiaulienos troškinys
-
Kotletukai
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos šašlykas
-
Bulvių plokštainis
-
Žuvų piršteliai (naminiai)
-
Vyžos iš bulvių
-
Žuvies paplotėliai
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
