Daniški lydekos piršteliai
INGREDIENTAI:
| 300 gramų | jūros lydeka (filė) |
| šiek tiek | druska (himalajų) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 100 gramų | sviestas |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Spagečiai „bolognese“ su daržovėmis
-
Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
-
Kepta plekšnė padaže
-
Įdaryti burokėliai
-
Mūsų šašlikas
-
Kepti ryžiai
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Makaronų apkepas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Grikiais ir daržovėmis įdarytos paprikos
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
-
Vištiena su anakardžių riešutais
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Bulvių armonikos
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Karališkoji silkė
-
Jautienos šašlykas
Daniški lydekos piršteliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Jūros lydeka, filė,
300 gramų - Druska, himalajų
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
100 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjaustome juostelėmis. Juos merkiame į išplakta, su druska ir prieskoniais, kiaušinį. Apvoliojame miltuose ir kepame gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Puode ištirpiname sviesta, įdedame grietinę, išmaišome ir sudedame lydekos pirštelius vienu sluoksiu. Patušinam 30 sekundžių kiekvieną pusę. Tiekiame su bulvių koše. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
