
1 kilogramas | kopūstai |
1 stiklinė | manų kruopos |
1 stiklinė | pienas |
120 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
Sviestą ištirpinti, palaukti kol šiek tiek atšals ir pilti į kopūstus. Taip pat dedam kiaušinius, pieną bei manų kruopas. Atsargiai išmaišyti, pagardinti.
Paruošti formą – patepti sviestu. Supilam į formą mūsų masę, viršų galima pabarstyti kmynais, sezamais.
Kepti 160-170 laipsnių temperatūroje 45-50 min. Vėliau temperatūrą sumažinti iki 140-150 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų apkepas
-
Kopūstų pyragas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Cukinijos apkepas su ryžiais
-
Briuselio kopūstėlių apkepas
-
Cukinijų apkepas
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Morkos su pievagrybiais
-
Apkepas "Vyras virtuvėje"
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Omletas su paprika
-
Kopūstų ir žirnelių apkepas
-
Midijos su špinatais
-
Kopūstų apkepas
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
-
Špinatų apkepas su varške
-
Daržovių užkepėlė su vištiena
Kopūstų pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai,
1 kilogramas -
Manų kruopos,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Sviestas,
120 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstus ir morkas sutarkuoti burokine tarka. Įberti prieskonių (kokie patinka) ir išmaišyti.
Sviestą ištirpinti, palaukti kol šiek tiek atšals ir pilti į kopūstus. Taip pat dedam kiaušinius, pieną bei manų kruopas. Atsargiai išmaišyti, pagardinti.
Paruošti formą – patepti sviestu. Supilam į formą mūsų masę, viršų galima pabarstyti kmynais, sezamais.
Kepti 160-170 laipsnių temperatūroje 45-50 min. Vėliau temperatūrą sumažinti iki 140-150 laipsnių ir kepti dar 20-25 min.
Komentarai (7)
-
Giedre
2013-11-18 19:33
paragauti buvo skanu, bet daugiau nekepciau :) vyras isvis nevalge...
-
Lina
2011-10-17 20:42
Kepiau. Visiems labai labai patiko!
Ačiū už receptą!
-
Dalia
2010-12-25 22:23
tikrai isbandysiu ,o kai paragausiu tad ir parasysu ;-)
-
as
2010-12-01 14:10
Po pyragu ant lėkštutės slepiasi žirafa :-) aš tokių puodelių rinkinį turiu - labai gražus servizas :-)
-
Mainas
2010-11-26 02:12
Super vyru pyragas!