Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | burokėliai |
| 60 gramų | sviestas |
| 80 gramų | manų kruopos |
| 50 gramų | džiūvėsėliai |
| 100 gramų | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Švelnioji silkė
-
Duona su įdaru
-
Sūrio suktinukai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Kepenų paštetas
-
Sauliaus kibinai
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
-
Daržovių užkandėlė
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Greitas užkandis
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Įdarytos bulvės
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
