Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | burokėliai |
| 60 gramų | sviestas |
| 80 gramų | manų kruopos |
| 50 gramų | džiūvėsėliai |
| 100 gramų | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokado užtepėlė
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Omletas mažiesiems
-
Pyragėliai su žuvimi
-
Lašišos bokšteliai
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Vytintos stintos
-
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
-
Sultingas Kebabas
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Įdarytas pomidoras
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
