
Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Įdaryti pomidorai
-
Pikantiški krepšeliai
-
Hamburgeris
-
Sūrio kamuoliukai
-
Svogūnai prie alaus
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Vegetariškos picutės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Skanūs sumuštiniai
-
Spurgos iš varškės
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...