
Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos file užkandis
-
Burgundiškos pupelės
-
Lavašo suktinukai
-
Čeburėkai
-
Žuvis tešloje
-
Duona su česnaku
-
Silkė pataluose
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Liežuvio užkandėlė
-
Bandelės iš batono
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Kiaulienos sprandinės vyniotinis
-
Keptos krevetės
-
Baklažanų ir sūrio užkandėlė
-
Pyragėliai su grietinėlės sūrio, ZIGMO silkės ir riešutų įdaru
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krevetės šoninės patale
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...