
Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skani užkandėlė
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Grybų užkandis
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Pyragėliai su kmynais
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
-
Pomidoriukai
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Sūri širdelė
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Sūrio rutuliukai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...