
Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Obuoliai tešloje
-
Šventinis kelmas
-
Farširuota lydeka
-
Keptos krevetės
-
Pyragėliai su kmynais
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Omleto keksiukai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Marinuota skumbrė
-
Japoniški suktinukai
-
Skrebučiai
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Naminė pica
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Sūrių užkandelė
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...