Burokėlių maltiniai
INGREDIENTAI:
800 gramų | burokėliai |
60 gramų | sviestas |
80 gramų | manų kruopos |
50 gramų | džiūvėsėliai |
100 gramų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiovinti kopūstai
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Tortilijų tortukas su tunu
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Sūrio piršteliai
- Karamelizuotos ančiukų širdelės
- Užkanda "Lelijos"
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Valentino sumuštinukai
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Įdaryta paprika
- Kepti saldūs sumuštiniai
- Greitieji sūrio ir šoninės iešmeliai
- Skanėstas "Vitaminai"
- Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
- Šventiniai žaliukai
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Mocarelos užkandis
- Švelnūs suktinukai
- Pikantiškos sraigės
Burokėlių maltiniai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Burokėliai,
800 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Manų kruopos,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
50 gramų -
Grietinė,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti burokėliai nulupami, sumalami, sudedami į puodą su tirpintu sviestu, pasūdoma, užvirinama. Vėliau beriamos manų kruopos ir maišant kaitinama, kol masė sutirštės. Iš ataušusios masės daromi maltiniai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje įkaitintuose riebaluose, tiekiami karšti su grietine.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...