1 vienetas | česnakas (galvos) |
1 kilogramas | krevetės (su kevalu) |
1 sauja | petražolės |
2 vienetai | aitriosios paprikos (pipirai) |
šiek tiek | imbieras (šaknis) |
1 stiklinė | alyvuogių aliejaus |
0.25 stiklinės | sojos padažas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprikų laiveliai
- Švelnioji silkė
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Įdaryti kiaušiniai
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Pica
- Naminis varškės sūris
- Pakora
- Amerikietiški vafliai
- Olivijos omletas
- Vegetariškas sumuštinis
- Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
- Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
- Baklažanų užkepėlė su sūriu
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Jūros ešerio filė šulinėliai
- Silkė su plakta grietine
- Keptuvėje keptas varškės sūris
- Ūmėdės padaže
- Avokadai su krevetėmis
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, galvos,
1 vienetas -
Krevetės, su kevalu,
1 kilogramas -
Petražolės,
1 sauja -
Aitrioji paprika, pipirai,
2 vienetai - Imbieras, šaknis
-
Alyvuogių aliejus,
1 stiklinė -
Sojos padažas,
1/4 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Petražoles sukapoti, čili pipirus bei imbiero šaknį stambiai supjaustyti, česnaką nuvalyti bei susmulkinti, viską sudėti į dubenį, supilti aliejų, sojos padažą, suberti neluptas krevetes ir viską gerai išmaišyti. Palikti pasimarinuoti apie 1h. Po to suberti viską į keptuvę ir pakepinti apie 5 min. Valgyti rankomis, galima su batonu arba lavašu.
Komentarai (5)
-
Agnė
2018-05-08 09:08
Tobula :)
-
niam
2013-12-22 11:51
Tobulai gavosi labai skanu !
-
krevečių mėgėjas
2013-08-29 12:22
Gavosi super krevetės. Valgėme draugų rate, visiems labai patiko, pasigaminau kiek aštresnes, nes mėgstu aštriai, o sultinys kuriame kepė krevetės suėjo vietoj padažiuko, super, gaminsiu dar. Ačiu už receptą.