Dainiaus Keptos aštrios krevetės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakas (galvos)
1 kilogramas krevetės (su kevalu)
1 sauja petražolės
2 vienetai aitriosios paprikos (pipirai)
šiek tiek imbieras (šaknis)
1 stiklinė alyvuogių aliejaus
0.25 stiklinės sojos padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Petražoles sukapoti, čili pipirus bei imbiero šaknį stambiai supjaustyti, česnaką nuvalyti bei susmulkinti, viską sudėti į dubenį, supilti aliejų, sojos padažą, suberti neluptas krevetes ir viską gerai išmaišyti. Palikti pasimarinuoti apie 1h. Po to suberti viską į keptuvę ir pakepinti apie 5 min. Valgyti rankomis, galima su batonu arba lavašu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Dainiaus Keptos aštrios krevetės

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Petražoles sukapoti, čili pipirus bei imbiero šaknį stambiai supjaustyti, česnaką nuvalyti bei susmulkinti, viską sudėti į dubenį, supilti aliejų, sojos padažą, suberti neluptas krevetes ir viską gerai išmaišyti. Palikti pasimarinuoti apie 1h. Po to suberti viską į keptuvę ir pakepinti apie 5 min. Valgyti rankomis, galima su batonu arba lavašu.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Agnė 2018-05-08 09:08

    Tobula :)


  • niam 2013-12-22 11:51

    Tobulai gavosi labai skanu !


  • krevečių mėgėjas 2013-08-29 12:22

    Gavosi super krevetės. Valgėme draugų rate, visiems labai patiko, pasigaminau kiek aštresnes, nes mėgstu aštriai, o sultinys kuriame kepė krevetės suėjo vietoj padažiuko, super, gaminsiu dar. Ačiu už receptą.


Daugiau receptų