Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Sūdytos silkės aliejuje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | silkė (sūdyta) |
200 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio piršteliai
-
Kepta duona "Su skyle"
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
-
Ispanijos omletas
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Aluje virti vėžiai
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Pica su vištiena
-
Karališki pusryčiai
-
Įdarytos bulvės
-
Keksiukiniai pusryčiai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Fokačija su pagardais
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Apkeptas sūris
-
Krevetės patale
-
Įdaryti agurkėliai
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
Sūdytos silkės aliejuje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Silkė, sūdyta,
500 gramų -
Aliejus,
200 mililitrų - Čiobreliai
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...