Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Sūdytos silkės aliejuje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos |
| 500 gramų | silkė (sūdyta) |
| 200 mililitrų | aliejaus |
| šiek tiek | čiobreliai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Netikras zuikis įdarytas žaliosiomis alyvuogėmis
-
Krepšeliai su daržovėmis
-
Silkė su daržovėmis
-
Omletas su kumpiu
-
Keptas varškės sūris
-
Kiaušinienė su varškės sūriu
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Karališki pusryčiai
-
Helovyno voriukai
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Apkeptas sūris
-
Silkė su burokėliais
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Skrebučiai
-
Greitas užkandis
-
Šaltiena
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Pupelių ir duonos mišrainė
Sūdytos silkės aliejuje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Silkė, sūdyta,
500 gramų -
Aliejus,
200 mililitrų - Čiobreliai
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
