Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Sūdytos silkės aliejuje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | silkė (sūdyta) |
200 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė pica su faršu
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Avokadų laiveliai grilyje
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Vaisių vėrinukai
-
Medalionai arba mini bandelės su dešrele
-
Švelnūs suktinukai
-
Čeburėkai
-
Keptos krevetės
-
Kibinai
-
Silkė su svogunais marinate
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Pievagrybių garnyras
-
Spalvingi iešmeliai
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Krevečių sumuštiniai
-
Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
-
Dešrelės spiralėje
Sūdytos silkės aliejuje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Silkė, sūdyta,
500 gramų -
Aliejus,
200 mililitrų - Čiobreliai
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...