Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!

Sūdytos silkės aliejuje
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | silkė (sūdyta) |
200 mililitrų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Monikos Šalčiūtės mėsainis
-
Pievagrybių garnyras
-
Silkių vyniotiniai
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Sūrio piršteliai prie alaus
-
Japoniški suktinukai
-
Rūkyti lašiniai
-
Pica studentiška
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Vištienos file užkandis
-
Baklažanų suktinukai
-
Kibinai
-
Naminis varškės sūris
-
Omletas mažiesiems
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Marinuota silkė su paprika
-
Šokoladinės vynuogės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
Sūdytos silkės aliejuje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Silkė, sūdyta,
500 gramų -
Aliejus,
200 mililitrų - Čiobreliai
-
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes nuvalome, išimame kaulus, gerai išplauname šaltu vandeniu ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome griežinėliais. Morką nuskutame, nuplauname ir supjaustome taip pat. Į molinį indą sluoksniais dedame silkę, svogūnų ir morkų griežinėlius, čiobrelių šakeles, laurų lapelius. Užpilame aliejų. Laikome šaltai 24 valandas.
Užkandis prie alaus paruoštas!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...