Grybus plonai supjaustykite. Svogūnus smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Suberkite grybus ir patroškinkite dar 2-3 min. Įmaišykite grietinę.
Įmaišykite prieskonių ir nukelkite nuo ugnies.
Į indelius įtieskite foliją ir supilkite grybų masės.
Viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu ir žalumynais, jei patinka. :)
Kepkite 180-200° C orkaitėje 10 minučių.

Grybų užkandis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | pievagrybiai |
3 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
150 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Pikantiški krepšeliai
-
Valgomos „Musmirės“
-
Duona su sūriu
-
Pievagrybiai su mėsos ir majonezo įdaru
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Sūrio lazdelės
-
Krevetės su pomidorais
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Kepintų daržovių mišrainė su naminiu majonezu ir žolelėmis ant juodos duonos skrebučio
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Įdarytos bulvės
-
Skanūs vafliai su įdaru
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
Grybų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
600 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus plonai supjaustykite. Svogūnus smulkiai sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje 2-3 šaukštus aliejaus ir pakepinkite svogūnus 3-4 minutes. Suberkite grybus ir patroškinkite dar 2-3 min. Įmaišykite grietinę.
Įmaišykite prieskonių ir nukelkite nuo ugnies.
Į indelius įtieskite foliją ir supilkite grybų masės.
Viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu ir žalumynais, jei patinka. :)
Kepkite 180-200° C orkaitėje 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...