Perlinių kruopų košė su tunu
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų perlinės kruopos
150 gramų konservuoto tuno (aliejuje)
1 vienetas cukinija (nedidelė)
2 vienetai morkos
1 vienetas svogūnai
4 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (šviežiai malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Perlines kruopas pamerkti iš vakaro užpylus šaltu vandeniu.
Po to užpilti švariu vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 1 valandą.
Perplauti šaltu vandeniu ir palikti nusivarvėti.
2.
Supjaustyti cukiniją, morkas ir svogūną, pakepinti aliejuje, kol suminkštės 10 minučių.
3.
Kruopas sumaišyti su daržovėmis, prieskoniais ir tunu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Perlinių kruopų košė su tunu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Perlines kruopas pamerkti iš vakaro užpylus šaltu vandeniu.
    Po to užpilti švariu vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 1 valandą.
    Perplauti šaltu vandeniu ir palikti nusivarvėti.

  2. Supjaustyti cukiniją, morkas ir svogūną, pakepinti aliejuje, kol suminkštės 10 minučių.

  3. Kruopas sumaišyti su daržovėmis, prieskoniais ir tunu.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų