
Bandelės su mėsa ir paprikomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų | faršas |
500 gramų | miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
250 mililitrų | pienas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pakelis | sausų mielių |
šiek tiek | prieskoniai |
2 vienetai | paprika |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Šiltą pieną suberkite cukrų ir mieles, kad ištirptų. Persijokite į dubenį miltus, padarykite duobutę ir supilkite pieno&mielių mišinį. Palikite stovėti šiltai, kol iškils mielių kepurė. Sudėti aliejų, plaktą kiaušinį ir druską. Viską išmaišyti mentele, vėliau rankomis minkyti tešlą tol, kol nebelips prie rankų. Suformuoti rutulį, jei reikėtų pamėtyti į stalą, tuomet tešla tampa minkštesnė, išeina oras. Suformuoti 20 rutulėlių.
2.
Į faršą įdėti susmulkintą svogūną, papriką ir pagardinti prieskoniais.
3.
Iškočioti apskritimus apie 5-6 mm. dėti įdarą ir suformuoti bandelę. Bandeles dėti į orkaitę, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su bulvėmis
-
Tobulas mėsainis
-
Bandelės vasaros užkandžiams
-
Bulvinės bandelės
-
Pide (mielinės bandelės su faršo ir sūrio įdaru)
-
Bandelės su kopūstais
-
Bandelės su grybais
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Naminė bulka su sezamais
-
Mielinės bandelės su kokoso įdaru
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Zanza
-
Bandelės širdutės
-
Bandelės su aguonomis
-
Skandinaviškos bandelės
-
Mielinės spurgos
-
Kumpio ir sūrio bandelės
-
Bandelės su kviečiais
-
Bandelės su cinamonu
Bandelės su mėsa ir paprikomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Faršas,
300 gramų -
Miltai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sausos mielės,
1 pakelis - Prieskoniai
-
Paprika,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šiltą pieną suberkite cukrų ir mieles, kad ištirptų. Persijokite į dubenį miltus, padarykite duobutę ir supilkite pieno&mielių mišinį. Palikite stovėti šiltai, kol iškils mielių kepurė. Sudėti aliejų, plaktą kiaušinį ir druską. Viską išmaišyti mentele, vėliau rankomis minkyti tešlą tol, kol nebelips prie rankų. Suformuoti rutulį, jei reikėtų pamėtyti į stalą, tuomet tešla tampa minkštesnė, išeina oras. Suformuoti 20 rutulėlių.
Į faršą įdėti susmulkintą svogūną, papriką ir pagardinti prieskoniais.
Iškočioti apskritimus apie 5-6 mm. dėti įdarą ir suformuoti bandelę. Bandeles dėti į orkaitę, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 190°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...